Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar pencerelerinizi silerken bulaşık deterjanı kullanın. Tek seferde pırıl pırıl kurulama gerektirmez hemen kirlenmez yağı kiri söker atar:sm_cool: Yalnız bir arkadaşımız hatırlattı, düşme tehlikeniz varsa bu yöntemden uzak durmanız iyi olur çünkü deterjan elinizi kayganlaştırabilir.
Ben önce şu yer temizliğinde kullanılan deterjanlarla sonra da cam silici bezlerle silerdim ama o şekilde iki su çok yorucu oluyor. Bulaşık deterjanlı suyla şipşak iki dakikada silinip tertemiz oluyor camlar... Hem de hemen tozlanmıyor.
eğer camlarınız pırıl pırıl olsun istiyorsanız mikrofiber bez kullanın sadece su ile temizleyin.ben smart kullanıyorum .çok güzel bir ürün tavsiye ederimArkadaşlar pencerelerinizi silerken bulaşık deterjanı kullanın. Tek seferde pırıl pırıl kurulama gerektirmez hemen kirlenmez yağı kiri söker atar:sm_cool: Yalnız bir arkadaşımız hatırlattı, düşme tehlikeniz varsa bu yöntemden uzak durmanız iyi olur çünkü deterjan elinizi kayganlaştırabilir.
Ben önce şu yer temizliğinde kullanılan deterjanlarla sonra da cam silici bezlerle silerdim ama o şekilde iki su çok yorucu oluyor. Bulaşık deterjanlı suyla şipşak iki dakikada silinip tertemiz oluyor camlar... Hem de hemen tozlanmıyor.
kızlar bir cam bezi var deterjansız sadece su ile camı siliyorsunuz arkanızı döndüğünüz anda cam kendiliğinden kuruyor ve pırıl pırıl :dance:. hatta bezin bir özelliği var kesinlikle deterjanla yıkamıyorsunuz. ayrıca bezi ıslatıp mobilyalarınızın tozunu alıyorsunuz siz kurulamadan o anında kuruyor ve yeniden tozlanmayı geciktiriyor. yapısı mikrofiber. marketlerde değil özel satıcılarda (avon,amway vb. gibi) oluyor.
bende cam temizlemek için cam bezi ve lok kullanıyorum.Çok iyi oluyor tavsiye edrima.s.