• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camlarınız zahmetsizce pırıl pırıl olsun ister misiniz?

slm arkadaşlar bende hav bırakmayan bir bez ve amway in loc isimli genel temizleyicisini kullanıyorum süper bişe hem çabuk temizliyor hem çok geç kirleniyor aynı ürünü parke mobilya temizliğindede kullanıyorum inanın süper geç tozlanması çalışan bayan olduğum için işime geliyor ayrıca tamamen bitkisel olduğu içinde zarar vermiyor tavsiye ederim

anwayin loc ürününü bende kullanıyorum genel olarak heryerde ve güzel sonuç alııyor tavsiye ederim

Arkadaşlar pencerelerinizi silerken bulaşık deterjanı kullanın. Tek seferde pırıl pırıl kurulama gerektirmez hemen kirlenmez yağı kiri söker atar:sm_cool: Yalnız bir arkadaşımız hatırlattı, düşme tehlikeniz varsa bu yöntemden uzak durmanız iyi olur çünkü deterjan elinizi kayganlaştırabilir.

Ben önce şu yer temizliğinde kullanılan deterjanlarla sonra da cam silici bezlerle silerdim ama o şekilde iki su çok yorucu oluyor. Bulaşık deterjanlı suyla şipşak iki dakikada silinip tertemiz oluyor camlar... Hem de hemen tozlanmıyor.

Cam bezi+ bulaşık deterjanı olurmu:uhm:

Amaaaan be ne uğraşıcam cam silmeyle filan:smiley-cool:

Arkadaşlar pencerelerinizi silerken bulaşık deterjanı kullanın. Tek seferde pırıl pırıl kurulama gerektirmez hemen kirlenmez yağı kiri söker atar:sm_cool: Yalnız bir arkadaşımız hatırlattı, düşme tehlikeniz varsa bu yöntemden uzak durmanız iyi olur çünkü deterjan elinizi kayganlaştırabilir.

Ben önce şu yer temizliğinde kullanılan deterjanlarla sonra da cam silici bezlerle silerdim ama o şekilde iki su çok yorucu oluyor. Bulaşık deterjanlı suyla şipşak iki dakikada silinip tertemiz oluyor camlar... Hem de hemen tozlanmıyor.
eğer camlarınız pırıl pırıl olsun istiyorsanız mikrofiber bez kullanın sadece su ile temizleyin.ben smart kullanıyorum .çok güzel bir ürün tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir cam bezi var deterjansız sadece su ile camı siliyorsunuz arkanızı döndüğünüz anda cam kendiliğinden kuruyor ve pırıl pırıl :dance:. hatta bezin bir özelliği var kesinlikle deterjanla yıkamıyorsunuz. ayrıca bezi ıslatıp mobilyalarınızın tozunu alıyorsunuz siz kurulamadan o anında kuruyor ve yeniden tozlanmayı geciktiriyor. yapısı mikrofiber. marketlerde değil özel satıcılarda (avon,amway vb. gibi) oluyor.

ben de o bezlerden kullanıyorum sadece cam için değil,yağlı yüzeyler için,koltuklar için ve hatta makyaj temizlemek içinde ürünler var..sadece su ile ıslatıp,kirlendiğinde ise sabun ile çeşmenin altında yıkıyorsunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bulaşık deterjanı ile silenlerdenim, camlar pırıl pırıl oluyo, ama pvc yi cifle siliyorum yoksa çıkmıyo. çamaşır makinesi deterjanıda süper çıkartıyo, resmen parlıyo camlar. ama elim çok kaydığı için vazgeçtim ondan, malum camlar temiz olsun derken kol bacak falan sakatlanır, ölürüm hatta...

bende aynı şeyi yapardım......... taki içeriğinin etkilerini öğrenene kadar, dediğin gibi, parlatır ve geç tozlanır ama çok daha iyisini buldum, ve son derece sağlıklı, bir püskürtme şişesinin içine hazır su koy, ve dilediğin kadar sirke, silmek istediğin yüzeylere sık ve sil, deterjandan daha geç tozlandığı, daha parlak olduğu, daha sağlıklı olduğunu, ellerin ve ciğerleri hiç rahatsız etmediği tecrübeyle sabittir. bence bir dene........

ben cam bezi diye goldensun diye bir marka bez aldım 23 milyona yarısınıda kestim dun ilk defa kullandım suyun izi kalıyor hiç dedikleri gibi değil iade edecem ama kestim ne yapayım sizce.geri alırlarmı.gerçi kendilerde kesip yarısını yarı fiyatına satıyor

canım mikrofiberli bi bez aldım bende tek bezle işi bitiriyorum kurulamaya deterjanlamaya hiç gerek kalmıyoor nasıl bittiğini bile anlamıyorum iz falanda bırakmıyor ayrıca toz alırkende onu kullanıyorum pırıl pırıl

püskürtme kabın içine su ve bulaşık deterjanı koyup silmeyi denedim ama iz bıraktı. memnun kalmadım hiç..:1no2:

bende magic hand bez kullanıyorum hafif nemli bezle tek seferde hallediyorum
ama bu da güzel yöntem deneyeyim bakalım

royal cleaning cam bezi diyorum başka bişi demiyorum suyla tertemiz mis gibi

arkadaşım dediğin gibi bulaşık deterjanıyla sildim camlarımı pırıl pırıl oldu tşk ederim. ben şu şekilde yaptım bulaşık süngeri vardı kullanılmamış onu iyici köpürttüm bulaşık deterjanıyla, camı sildim. ardından ıslak bezle köpüklerini aldım ve kağıt havlu ile kuruladım. mis gibi oldu tekrar teşekkürler.

sirke parıl parıl yaptı benim banyo aynamı
walla gec keşfetmişim
yeşil cam bezleriyle bile beceremediğimi sirke yaptı

Back