Pardon Ama Anlamadim
Bu Sivi Bulasik Deterjanimi, Yoksa Bulasik Mak. Deterjanimi??
arkadaşlar evi siliyorum süpürüyorum daha işimi bitirmeden halı tüyleri kalebodurlarda sırıtıyor kafayı yicem . halı tüylerini saçları nasıl yok etmeliyim Çok üzgünüm çoook
estağfirullah.. Bir de böyle deneValla cam silmeyi hic beceremem....
Naparsam yapiyim mutlaka iz kaliyor.....
Cok beceriksizim galiba.....tatlicadiarzu
arkadaşlar evi siliyorum süpürüyorum daha işimi bitirmeden halı tüyleri kalebodurlarda sırıtıyor kafayı yicem . halı tüylerini saçları nasıl yok etmeliyim Çok üzgünüm çoook
tesekkürler herbelam Şenizben yillardir öyle silerim zaten ...bez olarakta gazete kullanirim güzel parlatiyor camlari...
aaa bu çok iyi oldu cumartesi evde temizlik var.aklını seveyim tatlı bela herbela...
bulaşık deterjanıyla sildikten sonra durulama ve kurulamayı nasıl yapıyorsun yoksa sadece bulaşık deterjanıyla silip sonra kuru bezle mi siliyorsun?
birisi bana da anlatsın..bulaşık deterjanıyla köpürtüyorsunuz ya sonra...durulama,köpüğünü alma, kurulama safhaları varmı yoksa direk kurulamayamı geçiyoruz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?