camlarimi mahvettim lutfen yardim :(

ben camlarımın pervazlartını lımon suyu ve karbonatı karıstırıp sılıyorum beyazlatıyor camlarımı ıse sadece gazete ve camsılle camasır suyu surmenız hata olmus

Haber ver sonra temizleyince olur mu

Acilan kanatlari yikayip kuruladik onlar piril piril ama acilmayanlar hala rezil durumda, esim ust uste cok deterjan kullanmissin onlar birbirine karışmış deterjan artigi bunlar diyor. Su an bir elinde islak bir elinde kuru bezle soylene soylene cam siliyor, net sonuç sabah gunes vurunce gorulur artik

Eşim 1 saattir uğraşıyor o da pes etti artik deterjanlardan beyaz bir tabaka olustu duru suyla sildikce kopuruyor. Kac bez degistirdik sayamiyorum artik sildikce kopurmeye devam ediyor.
esim cikti araba cami silmekte kullanilan aletten ve cam silme suyundan almaya bi de onunla denicez.

Korkacak bisey yok temiz bir suyla sil sonra bi su yap bulasik deterjani da at ama az at kopurtme sonrada tekrar duru suyla sil gazete kagidiyla kurut cikar cam sonucta

Sari bez kullanma kopurmeyen bi bez kullan

Clin kullanıyorum ben pırıl pırıl oluyor camlar. Sen ne kullandın ki?

Hic cam silmeseniz bile nasil bi teknik kullandinizda saatlerdir temizliyemiyorsunuz cok sasirdim vallah... Bukadar berbat olduysalar duru suyla bikac kez gecin üstlerinden sonrada az sampuan katip silin ve yine duru suyla silip kurulayin.... Nasil bukadar berbat oldu halen anliyamadim...

Ben camlarimi su sekilde silerim;

eger sizinki gibi camur olmussa (ki genelde duzenli sildigim halde cadde uzerinde oturdugum ve yagmur camlarima vurdugu icin camur olur) suyun icine biraz bulasik deterjani, biraz aspirin(temizlik urunu) bir kac damla sirke, bir kac damlada domestos eklerim.
Once camlarin kirini ustten alir sonrada pervazlari ciflerim.sonra tekrar camlari ve pervazlari guzelce siler, pamuklu bezle kurularim Camsil kullanmadan.

sizde bu sekilde yaparsaniz bence iyi sonuc alirsiniz. Kolay gelsin :)

Bnce baya deterjan olmus camlarin sanirim su an ypmn gereken sadece deterjansiz suyla silip kurumadan bezle kurulaman gerekli tabi kopugunu iyice alacaksin o zmn temiz olur bu kadsr deterjsnida bi arada kullanmamsni oneririm

Cok tesekkurler yardimlar icin :)

Camimda su an kir degil deterjan artiklari birikti, duru suyla sildikce kopuruyorlar, normal penye ve mikrofiber bezle siliyorum, sildikce kopurup daha kotu bir goruntu olusturuyor.

Esim araba cami silme suyu ve aleti aldi geldi onunla silince kismen daha iyi gorundu hafif bulanik ama en azindan dalga dalga su/deterjan lekeleri yok. Sabah bikac kez daha silicez insallah o bulaniklik da gider.

Son düzenleme:
amanıınnn bu konuda tavsiye verebileceğim hiç aklıma gelmezdi.
ben de 6 ayda bir cam silerim.
o yüzden tahmin edebiliyorum şu an sizin durumu :)

önce dışarıdan cama su döküyorum ben
tas tas su döküp akıtıyorum çamurları.
bi bezle kuruluyorum
sonra sadece camsili bol bol sıkıyorum.
sonra da sadece gazete ile siliyorum.

mikrofiber hikaye, gazete kağıdı şahane :)

Clin kullanıyorum ben pırıl pırıl oluyor camlar. Sen ne kullandın ki?

Camsil marka olandan kullanmistim ama sonra ustune domestos, bulasik deterjani, bulasik parlatici, bebe sampuani gibi duydugum her seyi deneyince kalin bir deterjan tabakasi olusturmusum, su an ondan kurtulmaya calisiyoruz

Camsil marka olandan kullanmistim ama sonra ustune domestos, bulasik deterjani, bulasik parlatici, bebe sampuani gibi duydugum her seyi deneyince kalin bir deterjan tabakasi olusturmusum, su an ondan kurtulmaya calisiyoruz
Yapilcak tek sey deterjan tamamen temizlenene kadar durulamak.sonra camsil kullanmadan hemen kurutmak.

Deterjanlı suyla silmelisin canım. Ben bulaşık deterjanı kullanıyorum.
Deterjanlı suyla sildiğin bölüm ıslakken kurulama beziyle kurutarak parlatmalısın.

herkes aynı şeyi yazmış canım sorun yok sakin ol iki kova sıcak su yap birine yüzey temizleyici birine çamaşır suyu koy çamaşır suyuyla çerçeveleri güzelce tertemiz sil temizlenene kadar tekrarla yıka bezi tekrar tekrar sil sonra yüzey temizleyicili suyla camlarını sil bezini birkaç defa yıka sil bol kağıt havluyla kurula kağıt havlunu ıslandıkça değiştir ki tortu bırakmasın camda tertemiz olur bütün camlarımı 1 saatte böyle siliyorum ben mis gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…