- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aydır silinmeyince çanur olmuştur tabi baştan yıkasaydın yada ıslak bezle temizleseydin bu kadar uğraşmazdın
helal olsun 8.katın penceresine mi çıktınız? ben 1. kattayım asla çıkamam daha çıkarken düşerim..
ben de 1 kez cam sileyim demiştim.. pırıl pırıl oldular ama ggüneş yokken :)
güneş vurunca parlak dalgalar olduğunu gördüm, pisken daha güzeldi camlar..
bilirkişiler dediler ki iyi durulamamışım deterjanlı kalmış.. kol kuvvetiyle deli gibi sildim anca geçti..
arkadaşların tavsiyelerini merak ettim deneyeceğim.. ben cam silince garanti yağmur yağar ama neyse :)
Ay canım kusura bakma ben de güldüm ya![]()
Gulebilirsin, ben de once agladim sonra guldum baya bi, hele de esim isiklardan cam silen Çocuk mu getirdin bu ne hal diyince koptum![]()
Su lekesi degil canim.camasir suyu camlara suruldumuu leke yapar..ve cokzorduraritnasi.ayrica cam.suyu iyi degil camlara.sarartir.buls.detarjani pimapenler icin iyi.yada sivi jel cif..camlar sadece su ile silinir.Temiz su lekesi, cunku beyaz bezle siliyorum bez bembeyaz kaliyor bir zerre toz kir kalmamis, birazdan tekrar deneyecegim bulasik makinesi parlaticisi ise yarar mi acaba?
isteyene yazayım ozelden markayı 3tl.Ben çok çeşit kullandım cam dilerken en güzel bu çıktı.Cam bezleri var .Sade suyla deterjansiz siliyorsun müthiş oluyor.İlk silkmede çamur toz al,ikincide bezi yikiyorum başka kovada diliyorum tekrar süper oluyor.Marka verirdim ama yasak sanatın.
Ben niye akil edemedim ki bunu![]()
yada evini 2. kata taşı arada cam sil aynı sorunla karşılaşma