camlarimi mahvettim lutfen yardim :(

pelin-

Pelin-
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14.245
50.136
598
Merhaba,
Nerdeyse 10 yillik evliyim simdiye kadar hic cam silmedim. Ayda bir yardimci aliyordum o hallediyordu ancak son donemde maddi sorunlarimiz nedeniyle bu ay gelecek ay derken 6 aydir camlar silinmedi, haliyle les gibiydi.

neyse sadede geleyim, dun aksam kv arayip hafta sonu size gelicez diyince benim pacalarim tutustu. Sabahtan bi cesaret giristim camlara, once kapali balkondan baslayayim dedim (salak kafam yatak odasi gibi gorunmez biyerden denesene ) neyse cam sille silmeye calistim iyice bulasti o tozlar, baktim olmayacak camasir suyuyla o olmadi tekrar camsille duru suyla gazete kagidiyla derken sabahtan beri bi kapali balkonun 3 camiyla ugrasiyorum. Sildikca daha da berbat oldular dalga dalga les gibi, eski haline donse raziyim su an cok komik rezil gorunuyorlar ve gunduz kayinvalideyle kayinpeder orda sigara icer gunes vurunca rezil olucam. Allah rizasi icin yarin 11 e kadar su cami nasil duzeltebilecegimi soylesin biri bana. Dogru anlatabildim mi bilmiyorum dalga dalga su lekesi kaldi, evim 8. kat arkalari duzgun silemiyorum zaten. Mahvolmus durumdayim daha ne evi temizledim ne yemek yaptim offff

Camur olmus demek ki. Yikamaniz lazim camlari. Ya da islak bezle o camur gidene kadar defalarca silip en son camsil ve gazeteyle temizleyin

demek camlar çok kirliydi baya leke kaldı .. ıslak bezle güzelce sildikten sonra kurumasına izin vermeden temiz pamuklu bezle kurulasan kafi

6 aydrı silinmeyen camları camsille silme.Bir kovaya su koy azcık deterjan koy.önce pervazların sonra camların bi pisliğini sil.sonra suyunu değiştir camları sil pamuklu bi bezle kurula.dıştan da uzanabileceğin yerleri sil en azından.

Camlarim cok kirliydi evet. Belki 20 defa sildim duruluyorum kuruluyorum ama o dalga dalga goruntu gitmiyor, toz zerresi bile kalmadi beyaz bezle siliyorumbembeyaz kaliyor ama cam hala dalga dalga, esim gordu gülme krizine girdi isiklarda cam silen cocuklara mi sildirdin diye

Once pervazlari camasir suyuyla silmistim, zaten pervazlari ve ic camlari sık sık sildigim icin kirli degillerdi, sorun dış camlarda, yukseklik korkum var, ev 8. Kat, gozumu kararttim ciktim ama ne yaptiysam olmadi

canım sıcak suya biraz elma sirkesi bir iki damla kremsiz şampuan iki damlada bulaşık deterjanı koy eski bir penye yada atlet tarzı bi bezle sil ve kurula pırıl pırıl parlayacak sen bile şaşıracaksın ben hep bu şekilde temizliyorum dene derim

önce temiz bir bez al deterjanlı su yap kovada..sileceğin pencerenin önüne koy kovayı..bezi bu deterjanlı suda yıka yıka pencere kasalarını sil tozları kirleri..sonra camlarına cam sil sık ve gazeteyi şöyle ellerinin arasında top gibi tomar yap öyle sil..gazete tomarını sık sık değiştir ..bak nasıl temiz oluyorlar ..sık sık silmek isteyeceksin..temizlik imandandır kız..

Çamur olmuş.
Suya az bulaşık detarjanı(parlaklık için) , çamaşır suyu koy. Islak bezle sil ardından kurumadan kuru pamuklu bezle (eski atlet olur) kurula.

Ben de geçen sene çamurlu cam sildim. Yanda ki inşaat tozları yüzünden olmuştu. Ama hiç bu kadar uğraşmadım.
Camsille zaten çamuru gitmezdi. Çamuru her silişimde bezi suya sokmadan önce musluk altında yıkadım.

Dalga dalga kalan sadece temiz su lekesi mi yoksa baya çamur lekesi mi..
Çamur ise tekrardan islak bezle güzelce silmeniz lazım..
Sadece dalga dalga su lekesiyle o zaman demekki yeterince kurutmuyorsunuz..
Ben nefret ederim cam silmekten en çok o gazeteyle islaklığını kurutmak illallah ettiriyor..
Silmek yetmiyor baya baya bastıra bastıra siliyorum sonunda camın görüntüsü süper ama benim görüntü pert

10 yıllık ewlisin ama hiç cam silmedin

Evet 8. Katta oturuyorum ve yukseklik korkum var. Durumum da musaitti hep yardimci cagirdim. Bugun de cebimde 5 kurus olmadigindan mecbur kaldim ama yukseklik korkusu basa bela, beceremedim. Neden bu kadar sasirdiniz ki?

Temiz su lekesi, cunku beyaz bezle siliyorum bez bembeyaz kaliyor bir zerre toz kir kalmamis, birazdan tekrar deneyecegim bulasik makinesi parlaticisi ise yarar mi acaba?

mikrofiber cam bezzleri var pırıl pırıl yapıo ben bi firmanın bezini satıyorum biir alan birfdaha aldı çok güzel temizlio sizde araştırın bulursunuz market bezi deil

Temiz su lekesi, cunku beyaz bezle siliyorum bez bembeyaz kaliyor bir zerre toz kir kalmamis, birazdan tekrar deneyecegim bulasik makinesi parlaticisi ise yarar mi acaba?
Canım camlar temizlenmiş güzelcene anladığım kadarıyla..
O zaman ekstradan deterjana gerek yok güzelce kurulaman lazım gazete varsa gazeteyle dene..
Yoksa artık bezle yapçaksın ama üstünden bir kere silmek yetmez..
O dalga oluyor dediğin yerleri iyice bastıra bastıra sil bezle yada gazeteyle...
Sildikçe kaybolmaya başlıyor su lekesi o baya uğraştırıyor kol yoruluyor fln ama tertemiz oluyor..

6 aydır silinmeyince çanur olmuştur tabi baştan yıkasaydın yada ıslak bezle temizleseydin bu kadar uğraşmazdın

Tesekkur ederim, simdi tekrar kurulamaya calisicam olmadi soylediklerinizi tekrar deneyecegim. Bidaha da ömür boyu boyle bir ise kalkisacagimi sanmiyorum, ne kadar helal paraymis verdigim para, aşağı bakmamaya calissam da icim gidiyor bu gece uyuyamam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…