camlarimi mahvettim lutfen yardim :(

Hepinize yardimlarini icin tesekkur ederim.

Ben panik yapip ustuste deterjanlari boca edince resmen beyaz bir deterjan tabakasi olusturmusum. Esim aldi kimyasal biseyler onlarla hallettik cok şükür.

Bidaha da asla 8. Kat cami silmeye kalkismam, basim donuyor hala

6 aydır silinmeyince çanur olmuştur tabi baştan yıkasaydın yada ıslak bezle temizleseydin bu kadar uğraşmazdın

alttaki evlerin camları ne olacak cam yıkanır mı hiç arkadaşım ev sahibim yıkamıştı çok üzülmüştüm daha yeni silmiştim camlarımı hemde

helal olsun 8.katın penceresine mi çıktınız? ben 1. kattayım asla çıkamam daha çıkarken düşerim..
ben de 1 kez cam sileyim demiştim.. pırıl pırıl oldular ama ggüneş yokken :)
güneş vurunca parlak dalgalar olduğunu gördüm, pisken daha güzeldi camlar..
bilirkişiler dediler ki iyi durulamamışım deterjanlı kalmış.. kol kuvvetiyle deli gibi sildim anca geçti..
arkadaşların tavsiyelerini merak ettim deneyeceğim.. ben cam silince garanti yağmur yağar ama neyse :)

Bi deneyeyim dedim ciktim 5 dakikada hallederim sandim. Iyice batirinca butun gunum camda gecti is cikardim yani kendime, bi de bütün evi silmeye heveslenmistim bir gunum 6 camli bir kapali balkonda gecti. Tovbe ettim bidaha cama yaklasmam. 2-3 ayda da olsa bir yardimci alır sildirirm benim harcim degilmis..

Gulebilirsin, ben de once agladim sonra guldum baya bi, hele de esim isiklardan cam silen Çocuk mu getirdin bu ne hal diyince koptum

bu arada ben de hayatımda bir kez cam sildim
bir kez banyodaki aynayı sileyim dedim eski hali daha temizdi bi daha elimin hamuruyla bulaşmadım öyle camsilmiş bilmemneymiş onlara

Temiz su lekesi, cunku beyaz bezle siliyorum bez bembeyaz kaliyor bir zerre toz kir kalmamis, birazdan tekrar deneyecegim bulasik makinesi parlaticisi ise yarar mi acaba?
Su lekesi degil canim.camasir suyu camlara suruldumuu leke yapar..ve cokzorduraritnasi.ayrica cam.suyu iyi degil camlara.sarartir.buls.detarjani pimapenler icin iyi.yada sivi jel cif..camlar sadece su ile silinir.

Bizim evin camlarını ben siliyorum Sirkeli cam temizleyicisi kullanıyoruz durulayıp kuruluyoruz
Bu yıl bir de kuşlar yuva yaptı bir camı üç saat sildim çamaşır suyu kimyasal gerek yok onlara duru su ile bile silsen tertemiz olur sadece durulayınca iyice kurula

Cam bezleri var .Sade suyla deterjansiz siliyorsun müthiş oluyor.İlk silkmede çamur toz al,ikincide bezi yikiyorum başka kovada diliyorum tekrar süper oluyor.Marka verirdim ama yasak sanatın.

Cam bezleri var .Sade suyla deterjansiz siliyorsun müthiş oluyor.İlk silkmede çamur toz al,ikincide bezi yikiyorum başka kovada diliyorum tekrar süper oluyor.Marka verirdim ama yasak sanatın.
isteyene yazayım ozelden markayı 3tl.Ben çok çeşit kullandım cam dilerken en güzel bu çıktı.
Annem yüksekten korkar
,birde titizdir onbeş yaşımdan beri cam diliyorum:) profesyonel oldum artık:)

Kovaya sade su doldur. Eski bir bezle iki defa cami sil. Baska kovaya bir damla loclu su koy. Yesil cam silme bezini al, bir defa da boyle sil. Deterjanlara gazete kagitlarina hic gerek yok.

ben bir marka ürün kullanıyorum hiç iz kalmıyor istiyorsanız özelden atarım

yada evini 2. kata taşı arada cam sil aynı sorunla karşılaşma

Evimi tasimaktansa ayda bir yardimci almak hem daha pratik hem daha hesapli bir cozum olur benim icin, zaten cam silme heveslisi degilim, ilk ve son oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…