Camları kolay silme ve toz tutmama yollari...

Bende Clin tavsiye ederim. Tüm BİM'lerde satılıyor artık , fiyatıda diğer marketlerin altında.Ne iz bırakıyor , ne toz. Süper bir ürün , deneyin mutlaka

evet clin güzel ama dediğin gibi bimde yok.Bimin kendi cam sili var onuda denemedim. Bim evime yakın hergün gibi gidiyorum ama hiç clin görmedim.

mikrofiber bezler gayet işe yarıyoo bide yeni duyduğumda mantıklı geldi bulaşık makinası parlatıcısı ii fikir olabilir sonuçta parlatmak amaçlı olunca kullanması iyi sonuç verebiliraklinialirimsmile

valla alırsın bi eline gazete diğer eline mavi clinn, 5 dakkada halledersin, cam olduğu bile belli olmaz çerçevedekaydirigubbakcemile3

sirkenin toz tutturmadıgını duymustum denedim işe yarıyo hemde parlak gösteriyo
pimapen kısmınada domestos uygula derim
cif cok güzel yapıyo ama onuda geri duru suyla silmek gerekiyo yoksa leke kalıyo

ben denedim sonuc harika.camlarim piril piril oldu ayrica sehpalarin televizyonun vs.tozlarinida aldim yumusatici ile.gercekten kolay toz tutmuyor.normalde hergun tozlanir mobilyalar filan ama simdi 3 gunde bir aliyorum tozlari.herkeze tavsiye ediyorum demesini.
burbuk cugum sanada cok tsk bu yararli paylasimin icin

Arkadaslar;bana yardimci bir kadin geliyor ayda birkez.O camlari bildigimiz bulasik detarjani ile siliyor.Ancak yinede benim icime sinmiyor;alismisim annemden ;cerceveelri ciflemeye;camasir suyunda camlari beletmeye:)ama bulasik detarjaniyla cok kisa surede tamamlaiyor.Microbezlede kullanmiyor zira micro bez zaten bildigim kadariyla detarjanla temasa gecmemeli sadece kurulama icin kullanilabilir.Benimde evimde tozlanma sorunu var;tozlanmayi geciktiren bir urun vardi;ancak hatirlayamiyorum;hatirlayan var mi?

Yumuşatıcı mııı?? Denemek lazmm.. bilmiyorumkismile

bende cam bezindne memnun değilim yaa
sonuçta pimapenin beyaz olan yerini ciflemeden çıkmıyo içime sinmiyo
kullandığım cifte zaten çamşr suyu katkılı
penye bi bezle silip kuruluyorum
cam bezine boşuna o kadar para vermişim :umursamaz:

Bir sonraki cam silmemde eklicem yumuşatıcı muhakkak...Bakalım nasıl olacak çok merak ettim hava kararmasaydı şimdiden silerdim delikafadulden

arkadaşlar camları silerken içine Amway'in ürünü olan Loc'u katıyorum camlar hem pırıl pırıl oluyor hem de kolay kolay toz tutmuyor zemuszemus

evim çok güneş aldığı için neyle silersem siliyim iz kalıyor
loc da işe yaramadı
bulaşık deterjanı parlatıcısını deniycem birazdan güneş battı hava karardı tarzanlık yapma zamanı

ben geçenlerde camlarımı sildim evde tadilat vardı onun için çok kirlenmişti önce sadece suyla tozunu aldım sonra suya bulaşık deterjanı koydum ve sildim durulama bile istemedi çok kolay temizlendi tavsiye ederim

kıslar 5.katta oturyorum ondan dışarı çıkarak cam silemiyorummm eee öyle oluncada elimin uzanamadıgı bi çok yer oluyor..kimi arkadaşlar sil çek diye bi aletten bahsetmişşş onu kullanırken aşagı kata su inmiyormu silerkennn...
offf kadın tutup kaç kez sildirdim ama kafama estiginde çagırıp sildiremiyorum kaç gün sonrasına gün veriyorlar ondan canım isteyince hop diye silmek istiyorumm..bide nerden alıyosunuz sil çek i migrosta falan varmıdır:)

Son düzenleme:
ilk gördüğümde şaşırdım kolay kabul etmedim ama temizlik için gelen yardımcımızın çözümü de yer temizleme deterjanı. camlar pırıl pırıl oluyor, tavsiye ederim.

bu cam silme işini bir türlü beceremedim ..olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor..ben becereksizim heralde bu konuda..offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…