Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben herşeyle silebiliyorum pırıl pırıl olur herzaman camlarım. Yani silme tekniğiyle ilgili var galiba. Bulaşık deterjanı çok iyi temizler boşuna camlar için pahalı ürünler kullanmayın önce bulaşık deterjanı olan kovadaki suyla ıslattığınuz bezle camı silin, bunun için eşinizin eski atletleri çok iyi işinizi görür sonrada gazete kağıdıyla kurulayın ne hav izi kalır ne başka birşey hemde uğraşmazsınız. Yalnız benim salondaki yemek masam siyah cam ve kalın bir cam. Siliyorum güzel ama microfiber bezlerle sonuç alamadım cam sille siliyorum güzel oluyor ama çok bastırarak kurulamam gerekiyor hemen iz kalıyor bir de cam çok çabuk kuruyor ben kurulayana kadar bazı yerler anında kuruyor iz kalıyor bir tek ona sinir oluyorum.
peki camın çerçevelerinde yani beyaz pimapen çerçevelerinide gazeteyle kurulayınca iz kalmıyormu. pimapenler simsiyah olmaz mı :44::44::44:
Ya Bu Yumuşatici Olayi Doğru Değil çünkü Camlarda Iz Birakiyo Ben Daha önceden Denemiştim Hiç Bir Yararini Göremedim
Camlar kahve rengi çerçeveliyse sirkeli sulu bezle tozunu alıp ve bi gazete yardımıyla silmek kurulamak bildiğim en doğru yöntem yok pimapense cifle kenarlarını geçip yine sirkeli suyla silmek kuru başka bi bezle kurulamak en güzeli..yumuşatıcı bulaşık det. Fasa fiso bence iz yapar.bulanıklaştırr...
bu dedıgınız sırke bıldıgımız mutfakta kullandıgımız sırke degılmı ? Birde temızlık sırkesı demiş biri o nedır nerde satılır ? elma sırkesı aynı parlaklıgı verırmıki ? Ay ne becerıksız kızmışş diyeceksınız belkı ama yenı evın camları sıldık harıta gıbı kaldılar o kadarda ugrastık. Bez alıcaz guzel bir marka camsılın ıcıne sırke koysak olurmuki ?