Camları kolay silme ve toz tutmama yollari...

Geçen gün ben de mutfağın camı malum yağlıdır diye suya bulaşık deterjanı koymuştum. Normalde bir kere de durulamak için silerdim ama baktım cam pırıl pırıl. Ne diye kendimi yorayım ki dedim ve silmedim. Yumuşatıcı da iyi fikir teşekkürler.

işine yaradıysa çok sevidim güzelim

YUMUŞATICI DENEMEDiM AMA,
BENDE BULAŞIK MAKİNASI PARLATICISI EKLİYORUM SUYA,
İNANIN HEM PARLAK, HEMDE ÇOK RAHAT SİLİNİYOR.
ELİNİZ KOLUNUZ AĞRIMIYOR.

YUMUŞATICI DENEMEDiM AMA,
BENDE BULAŞIK MAKİNASI PARLATICISI EKLİYORUM SUYA,
İNANIN HEM PARLAK, HEMDE ÇOK RAHAT SİLİNİYOR.
ELİNİZ KOLUNUZ AĞRIMIYOR.

Cam manyağı seni, her hafta cammı silinir be.:mymeka:

BU arada sağol Burbuk bende deniycem

Cam manyağı seni, her hafta cammı silinir be.:mymeka:

BU arada sağol Burbuk bende deniycem

BEN SİLERİM...

EEE NE YAPAYIM BAŞKA...
ÇOLUK YOK, ÇOCUK YOK. EVDE UĞRAŞ DUR.

HEM BEN SENİN GİBİ PASAKLIMIYIM. KUZU KAFA :mymeka:

BEN SİLERİM...

EEE NE YAPAYIM BAŞKA...
ÇOLUK YOK, ÇOCUK YOK. EVDE UĞRAŞ DUR.

HEM BEN SENİN GİBİ PASAKLIMIYIM. KUZU KAFA :mymeka:

Halt etmişsin lan sen:mymeka:Kim pasaklışakkıdı
eee şeeey bazı şeyler aksıyor tabi fırsat bulamıyorum şekerim fırsat.Zati eve temizlik için gelen kadınlar nasıl kaçacaklarını şaşırıyorlar.Muhahha:Roflol:

Madem boş vaktin çok arada bizede uğra camları parlatjeyyar
mesela haftaya temizlik yapılcak bekliyom ona göre
:mymeka:

OLDU CANIM BULDUN BENİM GİBİ TİTİZİ...

SENİN BOŞ VAKTİN YOKMU TATLİŞKO...
SEN BANA KEKLER BÖREKLER HAZIRLA BENDE SANA CAM SİLEYİM naniknanik

FIRSAT BULAMIYORMUŞ PEHHH...
GÜLEYİM BARİ...

KK DA DEDİKODU YAPMAYA, LAF YETİŞTİRMEYE FIRSAT BULUYON AMA... naniknanik

burbukçuk bende yumuşatıcı katıyorm hem çok temiz oluyor hemde dediğin gibi uzun süre toz tutmuyor sadece üst katımızdaki teyze çiçekleri sulayana kadar:Roflol::Roflol:

bende mikrofiber bezlerden kullanıyorum harika bir sonuç veriyo kesinlikle deneyin arkadaşlar,benim evin heryeri pvc ve balkonu kapattım oda pvc cam silmek resmen işkenceydi ama bu bez harikalar yaratıyo tavsiye ederim.
herkese kucak dolusu sevgiler a.s.a.s.

camlarınızı eğer yumuşatıcı ile silerseniz , hem çok kolay temizlenir hem de kolay toz tutmazlar ,öneririm

camlarIn rengi bulanIk olmuyormu,durulama suyu falan istemiyormu,ben eskiden sirke ile siliyordum cam yokmus gibi oluyodu,simdi yapmIyorum,bazI cam temizleyicileri kullandIgIm icin......a.s.

Camları öncleri Özellikle kışın bulaşık deterjanı ile silerdim
Artık loc ile siliyorum
Zoom da katıyorum
Yağ çözücü özelliğindne dolayı yakıt islerine karşı kolaylık sağlıyor
Yağ çözücülüğündnedolayı özellikle mutfak dış yüzeylerinde kullanılıyor

ben gazete ile siliyorum camsille fis fis yapip gazete kagidiyla tum camlarimi temizlemem yarim saatimi almiyor

Walla bende fısfıs lıyom cam sille ardından küçük çekçekler var çekiveriyom tamam bitti....

Ayda bir camları,cam sehbalarımı,aynalarımı bulaşık deterjanıyla siliyorum eğer arada lekeli görürsem çok az sirkeli suyla üstünden alıyorum inanın cam yokmuş gibi oluyor 5dk.işim bitiyor.:dance:Eskiden camsille silerdim, camsile verdiğim paraya yazık etmişim:1no2:

kızlar ben yumoşla sildim dalga dalga oldu şimdi bezle siliyorum harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…