Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eve temizliğe gelen kadınım yıllarca en iyisini deneye deneye bulmuş, yeşil sıvı bulaşık deterjanından başka kullanmıyor...Aslına bakarsanız bardakları pırıl pırıl yapan camlarıda yapar...
ben onu denedim ne kadar durularsan durula..bi zaman sonra cam da böyle izler oluşuyo hiç ii olmuyo...
çok pahallıya almışın canım ben 15 ytl ye aldım ve hemen hemen 1 yıldır kullanıyorum hem camlara hem toz almaya pırıl pırıl lekesiz:içelim:evet bende microbez kullanıyorum ama çok pahalı yaklava:
klava:
ben 25 ytl ye almıştım senağlamasenağlama
ama kimse yanıtlamıyor![]()
kız camlar yumuşamasın..ben eczanenin camlarına bir yol buldum.aslında herkesin bildiği birşey ama ben bu kadar temizliyeceğini tahmin etmezdim.bir tarafı sünger bir tarafı çekpas mı bas çekmi hani yerdeki suları alırlar onunla işte ondan bir aparat aldım.
kovaya deterjanlı suyu dolduruyorum süngerli tarafı bastırıyorum suya siliyorum camı.arkasından diğer tarafla fazla suyu alıyorum kurulama istemiyor.ama bu, iş yerleri ve arabalar için daha uygun yada balkona bakan camlar için ama müthiş parlıyor.bizim eczane yol kenarı çok toz oluyor eskiden hergün silmek isterdi şimdi haftada bir yetiyor.sevgiler herkese kolay gelsin..