• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camları kolay silme ve toz tutmama yollari...

Benim eve temizliğe gelen kadınım yıllarca en iyisini deneye deneye bulmuş, yeşil sıvı bulaşık deterjanından başka kullanmıyor...Aslına bakarsanız bardakları pırıl pırıl yapan camlarıda yapar...

kizlar bende suya az amonyak katiyorum cok harika deri bezle de sil piril piril deneyin normal bezlede sile bilirsin kurula bak birde perdeleri yikarken bulasik makinasi ilaci kulanin perdeler piril piril bembeyaz deneyin iyi temizlikler

Benim eve temizliğe gelen kadınım yıllarca en iyisini deneye deneye bulmuş, yeşil sıvı bulaşık deterjanından başka kullanmıyor...Aslına bakarsanız bardakları pırıl pırıl yapan camlarıda yapar...

ben onu denedim ne kadar durularsan durula..bi zaman sonra cam da böyle izler oluşuyo hiç ii olmuyo...

bende mikrofiberli bez temizliyorum tertemiz deterjansız durulama derdide yok.daha önce bir arkadaştan almıştım biraz pahalıydı eskiyincede bimden aldım gayette hoş ve ucuz.yalnız bazen bez kirlenince lekeli gibi oluyor o bölgeyi kuruluyorum tamam.bu bezlerle işim çabuk bitiyor deterjandanda tasarruf.

hay aklınla bin yaşa
yumuşatıcıyı deniycem benim camlar silinicekti zaten

evet bende microbez kullanıyorum ama çok pahalı ya:oklava::oklava:
ben 25 ytl ye almıştım senağlamasenağlama
çok pahallıya almışın canım ben 15 ytl ye aldım ve hemen hemen 1 yıldır kullanıyorum hem camlara hem toz almaya pırıl pırıl lekesiz:içelim:

benim evim kuzeye bakıyor ve yağmur alıyor,camları parlatmanın pek çok yolu var, problem o değil ama Loc'la sildiğimde en az 2-3 kez yağmur yağdıktan sonra sonra hala temiz kalabiliryor,diğerleriyle silince ise her yağmurdan sonra silmem gerekiyor.Ayrıca locla silince parlatmak için uğraşılmıyor sadece kurulanıyor.micro beze de para vermedim ;eskimiş Lacoste kumaşlardan kendim yaptım.

Arkadaşlar bende hiç sorulmamış bir soru sormak istiyorum. Bizim ev 5. kat haliyle cam silme işi tehlikeli ama camlar kirlenince mecburen siliyoruz. Şu mıktatıslı cam silme aletlerini kullanan var mı? tavsiye eder misiniz.? Lütfen bilgi verin.. Tşk

arkadaşlar yeni camları temizlemek ne zormuş camcılar bişeyler yapıştırmışlar yapışkanları kalıyor ve çıkarmak çok zor mr musıl aldık sıktık biraz daha kolay çıktı ama nasıl tam olarak temizlenir bunlar ya bilen var mı?

birde cam silmek için size bir karışım daha
su+bulaşık makinesi parlatıcısı+elde yıkama bulaşık deterjanı+alkol(saf)

ama kimse yanıtlamıyor:utangac:

googleye silva cam bez yaz çıkar bende ondan kullanıyorum ewet biraz pahalı ama harika bişi 1 haftalığına kardeşime werdim elim ayağım gitti sanki tawsiye ederim silva cam bezi mutfak bezi war toz bezi yer bezi makyaj bezi ne arasan o var harika dedim yaaaaa:1hug::1hug:

walla bende zaman kısıtlı ben de bir tarafı süngerli bas-çekle siliyorum çekiyorum kurulama durulama yok suyuna yumaşatıcı eklerim

kız camlar yumuşamasın..ben eczanenin camlarına bir yol buldum.aslında herkesin bildiği birşey ama ben bu kadar temizliyeceğini tahmin etmezdim.bir tarafı sünger bir tarafı çekpas mı bas çekmi hani yerdeki suları alırlar onunla işte ondan bir aparat aldım.
kovaya deterjanlı suyu dolduruyorum süngerli tarafı bastırıyorum suya siliyorum camı.arkasından diğer tarafla fazla suyu alıyorum kurulama istemiyor.ama bu, iş yerleri ve arabalar için daha uygun yada balkona bakan camlar için ama müthiş parlıyor.bizim eczane yol kenarı çok toz oluyor eskiden hergün silmek isterdi şimdi haftada bir yetiyor.sevgiler herkese kolay gelsin..

Evimin camları çok büyük olduğu için bende kullanıyorum, hem daha çabuk temizleniyor hem daha az yoruluyorum.kaydirigubbakcemile5

Birde lavabomun bir tarafı su topluyor, yıkadıktan sonra suları çekmek içinde ayrıca küçük bir çekecek aldım. Sildiğim zaman hemen suyu çekiyorum. Ve arkasından bezle kuruluyorum. 2 sa. ıslak kalmıyor.

bende ayda bir pimapen kısımlarını domestoslu suyla camlarını da sirkeyle siliyorum.

Clin diye camsil tarzı bir ürün var, süper ötesi diyebilirim, alkol bazlı, eğer camlarınızı düzenli siliyorsanız hiç başka bir şeye gerek yok sık ve sil çok iyi temizliyor ve parlatıyor parlaklığı epey süre gitmiyor

yumuşatıcı ekledim camları silerken suya birkaç damla gerçekten toz tutumadı aynısını toz alırkende yaptım 3 gündür tozlanamdı mobilya normalde günde 2 kere bile toz alırım yumoş işe yaradı gerçekten

Bende Clin tavsiye ederim. Tüm BıM'lerde satılıyor artık , fiyatıda diğer marketlerin altında.Ne iz bırakıyor , ne toz. Süper bir ürün , deneyin mutlaka

Back
X