Cameron Diaz 47 yaşında çocuk doğurdu

Bir anne olarak gereken yapildiysa o cocuk zaten 20 yasindan sonra kendi ayaklari uzerinde duracak ve evden ayrılmak isteyecektir.

Yaşlılığımda bana baksın diye bir istegim de olmaz, kendi hayatina konsantre olmasi benim icin yeterli. Yeter ki icimizdeki cocuk olmesin.
Aynen..
Bağımlı kişilikli bir çocuk olmazsa kendini kurtarır. 40dan sonra bile anne olsan gene de çocuk az çok yolunu bulur. Yaşlılığımda bende kimseye yük olmak istemiyorum. Burada birey yetistirdiğinin bilincinde olmak lazım.

Hahahhaha bi tane adam bulup güç bela evlenebilen sizin gibi evlilik delilerine hep derim, bizdeki talipler siz de olsa her ay koca değişirtirirdiniz muhtemelen 😂

Daha iyisi denk geliyo bu arada herkes sizin gibi çürüğe çarığa razı olacak değil :)

hahaha ay çok güldüm ezbere laf atmana..
ben de bekarım güzelim evlenmek istemediğim için sorunum yok ama senin gibilerin var ki hemen bilip bilmeden laf sokmaya kalkmışsın.
şöyle bir profile girip bakmayı bile akıl edemeyip hemen laf sokmayı tercih eden sizin gibi saflar iyi erkek bulsa ne bulmasa ne..
sana tavsiye öyle bilip bilmeden kafandaki ezikliğini yansıtma sonra böyle rezil olursun ;)

yani burda genç evlenen kızlara çürük çarıkla evleniyor muamelesi yapmanız da ne kadar saygısızca değil mi?
bol talip bir yere kadar.. belli yaştan sonra erkekler 20'liklere bakıyor bu bir gerçek. o yüzden evlenmek isteyen sap çöp demeden uygun birini bulmalı diyorum yoksa 35'den 40'dan sonra gelen bekar erkek de hayırsızdır.

bi daha öyle bilip bilmeden konuşma e mi :))

he ilahi adalet, erkekler 30 tane kız görsün 20 sini tipten, 10 tanesi benden en az 5 yaş küçük olmalı diye elesin, ama türk kadını 3 talibini geri çevirse ilahi adalet cezasını vermeli. :KK70: :KK70: zeka fışkıran yorumlar.

bu ülkede hangi erkeğin 30 kız görme imkanı var. bırakın bu işleri.
en çirkin kızın bile onlarca talibi var ama hepsine sırt çeviriyor sonra buralarda evlenemedim diye ağlıyor.
erkeklerin ilgisi bi yaşa kadar sonra o ilgi daha gençlere yönelecek.

ben de bekarım güzelim evlenmek istemediğim için sorunum yok ama senin gibilerin var ki hemen bilip bilmeden laf sokmaya kalkmışsın.
şöyle bir profile girip bakmayı bile akıl edemeyip hemen laf sokmayı tercih eden sizin gibi saflar iyi erkek bulsa ne bulmasa ne..
sana tavsiye öyle bilip bilmeden kafandaki ezikliğini yansıtma sonra böyle rezil olursun :KK66:

yani burda genç evlenen kızlara çürük çarıkla evleniyor muamelesi yapmanız da ne kadar saygısızca değil mi?
bol talip bir yere kadar.. belli yaştan sonra erkekler 20'liklere bakıyor bu bir gerçek. o yüzden evlenmek isteyen sap çöp demeden uygun birini bulmalı diyorum yoksa 35'den 40'dan sonra gelen bekar erkek de hayırsızdır.

Profilinize girip yaşınıza bakacak kadar size vakit ayırmak istemedim açıkçası yorumumu yapıp geçtim kendinizi bu kadar önensemeniz çok tatlı ama :)

Genç evlenen herkes çürük çarıkla evlenmiyor tabiki ama sizin fikrinizle düşünürsek kimseyi bulamam diye bulduğuna gözü kapalı atlarsa ne olacağı malum. Ayrıca yaş aldıkça daha mantıklı akıllıca kararlar verebildiğimizde bir gerçek.

Valla kendine bakmadan yirmilik peşine düşen erkeğin de çapı belli zaten. Öyleleriyle aklı başında kadınların evlenmek istediğini pek sanmam :) Yani yirmilerinde üç beş talip reddetti diye hayat kimseden intikam almaz. Yada yirmilerinde kadın tercih edenler var diye kadınlar yirmilerinde evlenmeye razı olmak durumunda değiller. Bi kadın olarak bu kadar erkek odaklı düşünmek sizi yormuyor mu?

Hem 35 40 yaşında evlenmeyen erkekler hayırsızsa siz de 35 yaşındaymışsınız siz de mi hayırsızsınız yani :) Belki de onlarda sizin gibi evlilik düşünüyorlardır.

Bu arada en son yaramın olacağı şey koca bulma konusudur herhalde. Ben de daha yirmilerinde olan bi kadınım üstelik. Beni rahatsız eden bu konuda hassas kadınları suçlar gibi konuşmanız. Tabi bunu anlayacağınızı sanmıyorum bu yaşa kadar erkek üstün anlayışı kabul ederek yaşamışsınız neticede. Ne diyelim bu denli kabullendiyseniz hakettiğinizi yaşarsınız.

sana tavsiye öyle bilip bilmeden kafandaki ezikliğini yansıtma sonra böyle rezil olursun ;)

Genelleme yapmak doğru değil bence. Ben 33 eşim 35 yaşında evlendi. İkimiz de daha önce evlenmemiş gayet düzgün insanlarız. Bu işin matematiği yok.

Şu eski manken vardi didem . 45 yasinda anne oldu. Onun dogal yolla anne olduguna inanmiyorum ben. Yani kendi yumurtasiyla olduguna zaten amerikada yasiyordu. Ha bu arada cevrenizde gördüğünüz 38 40 41 yasında hamile kalip doğal yoldan oldu denenlere de inanmayin nerden mi biliyorum kendimden.
27 yaşındayım,tup bebek yontemiyle hamile kaldim ama insanlardan nefret ettigim daha dogrusu insanlar kötü ve cahil oldukları icin kimse bilmiyor tup bebekle hamile kaldigimi
Nasıl bu kadar peşin yargıya varabiliyorsunuz pes, 20, 36 ve 39 yaşında Anne oldum hepsi tek korunmasız ilişkide hatta son numaram kondomla korunurken sürpriz gebelik....

Nasıl bu kadar peşin yargıya varabiliyorsunuz pes, 20, 36 ve 39 yaşında Anne oldum hepsi tek korunmasız ilişkide hatta son numaram kondomla korunurken sürpriz gebelik....
Gerçekten çok ilginç böyle bı genelleme. 33 yaşında evlendim , 34 te ve 37 de iki çocuk doğurdum. Şuan 42 yaşımdayım yeniden gebeyim eşim üçüncü bı çocuk istedi olmaz sandim bu yaşta korunmadik bı sure oldu.ne bünye ne yaş ne gebelikler her biri farkli.

Evlenmek ve çocuk yapmak bir halt değil olmasada sorun yok başka amaçlarınız olsun

Merhaba
Ben 44 yaşındayım tüm hormon değerlerim gayet iyi yaklaşık 6-7 yumurtam oluşuyor ama Pgt si yapılmış A kalite embriyo transferim başarısız oldu Kök hücreyi arastırıyorum Bahçeci grup u da aradım kök hücreyle ilgili bilgi almak için ileri yaşa uygulanıyor mu diye ve yan etkileri var mıdır uzun vadede henüz kanıtlanmadığı için biraz ön bilgi alalım istedim muayene olmadan ileri yaş grubuna bilgi vermiyoruz gibi saçma ve anlamsız bir cevap aldım arkadaşlar ben cok sinirlendim zira ileri tasta gebe kalan cok arkadaşım var ve bu nasıl bir bakış acısıdır

Back