Cameron Diaz 47 yaşında çocuk doğurdu

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Hanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.

Son düzenleme:
Füsun Demirel 50 yaşındayken tüp bebekle ikiz evlat sahibi oldu. Çocukları 11 yaşında.

Evet güzel bir örnek bu da. Benim de işyerimden tanıdığım bir kadın vardı evde kaldım diye ağlardı. 46 yaşında evlendi gelinlik giydi. 50 yaşında da analık duygusunu tattı.

Olabilir.
En nihayetinde bu işler kısmet biraz da para.
Komşumuz 48 yaşında hala çocuk deniyor. Tüp bebek vs.
Umut her zaman var.
Alt komşum mesela yüzde yüz kısır demişlerdi kadına. Adet görmüyordu ve yumurta gelişimi yoktu İkizlerine gebe. İnşallah sağlıkla doğsunlar.

47 yaşında bebek ve sonrasında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunun bilincinde değilsin sanırım. Biz cameron değiliz ki çocukla bakıcı ilgilensin. Öldüğümüzde de Servet bırakalım yalnız kalsa da hayatına rahat devam etsin. Hem belki de çok iyi bir transfer sonucu hamile kalmıştır. Doğal yolla mı hamile kalmış?

Anne olayı düşünen 35ten once harekete geçmeli risk faktörleri artıyor sonrasında

Ama bu devirde çoğu kadın 35 sonrası doğuruyor. Ünlülere bakarsak hepsi 40 sonrası Doğum yapıyor. Sunucu Ece vahapoğlu mesela 41 yaşında hamile. Gülşen 40 yaşında doğurmuş oğlunu. Türkan Şoray bile taaa 35 sene önce 40 yaşında doğurmuş ki o zaman tıpbu kadar gelişmiş değildi.

Benim hocam da 40 yaşında çocuk sahibi oldu ve normal yollardan oldu. Sağlık konusunda da hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Vallahi kadın gezdi, tozdu, Prof oldu oh şimdi çok rahat ve muhteşem bir anne ki çevremde de öyle çok örnek var. O yüzden umut hep var diyorum🤗

elbette hayatta mucizeler var ama cameron 47 yaşında anne oldu diye herkes olucak anlamına gelmiyor bu... insanlara ümit dağıtmak için bu örnek benim hoşuma gitmedi :/

Bir de cidden o kadının beslenmesi, spor geçmişi, sahip olduğu doktor imkanları ile bizim imkanlar bir olabilir mi? Umutlandırmak için doğru bir örnek gibi gelmedi bana da. Ki umut edip yıkılmak daha çok can acıtır.

Çaresizligin kacinci seviyesi oluyor bu?
Ünlüler şu yasta evlenmis, ünlüler şu yaşta dogurmuş, ünlüler bilmem ne yapmiş. Ünlülerle hayatlarimizi bir tutmayi zaten asiri sacma buluyorum ve birseyi ünlü biri yapinca o şey harika ve dogru olmuyor sadece bu konuyla ilgili konusmuyorum baska bir cok konuda da fikrim ayni, neyse o ayri mesela.

60 yasinda doguran da var? Bu herkesin o yaşta dogurabilecegi anlamina gelmiyor. Hayatta farkliliklar veya istisnalar hep oldu ve hala oluyor. Kimse 40 yaş dogurmak icin imkansiz demiyor zaten.Yeni birsey kesfetmiş gibi harekektlere ne gerek vardi???? Evlenmek isteyenler de bunu biliyordur zaten.

Bazıları da çocuk için değil daha ufukta, hayatında biri olmadığı için mutsuz.. Çocuktan önce bu konu var..

Evet katılıyorum. Bu konuda da ümit vadeden örnekler var her zaman, cameron diaz 43 yaşında evlendi üstüne üstlük kocası 7 yaş ufak.

İşyerimde evde kaldım diye ağlayan bir kadın vardı, 46 yaşında evlendi.

Back