Cameron Diaz 47 yaşında çocuk doğurdu

Onun parası var dogurmakla işi bitti işte sevicek koklicak ama bakıcıları bakacak. Hayatı kurtulmuş doğuştan ünlü birinin kızı. Gerçek hayatlar böyle değil 20 yıl sonra çocuğum j işsiz mi olack diye endişe ediyorum her gece ben.

Bence öyle değil annelik her yaşta tatlı bir duygudur.
Kuzenim de çok üzülürdü evlenemediği için.
40 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi. Şimdi 5 yıllık evli ve iki çocuğu var.

Evet katılıyorum. Bu konuda da ümit vadeden örnekler var her zaman, cameron diaz 43 yaşında evlendi üstüne üstlük kocası 7 yaş ufak.

İşyerimde evde kaldım diye ağlayan bir kadın vardı, 46 yaşında evlendi.

Ben 1 tane bu kişiyle de olur ileriye dönük olabilir diyeceğim biriyle karşılaşsam mucize olacak ufukta biri yani..

Hanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.
32 yaşında bekar biri olarak bu bana ümit verdi.
Zaten benim annem de beni 32 kardeşimi 37 yaşında doğal yolla hamile kalarak doğurmuş.
Olacağı varsa oluyor.
Bu arada sevgili bazı üyeler,
Yok çocuk isteyen 35ten önce elini çabuk tutsun yok geç kalmasın..
Herhalde siz eşeysiz üreme yaptınız.
Yani hücrelerinizle tek başınıza çoğaldınız galiba!
Konu sahibi evlenemeyenler , bekar olup üzülenler için bunu paylaşmış.
Eşin yoksa tek başına nasıl üreyeceksin acaba..
Sinir oluyorum bekar olanlara ahkam kesenlere..
Yok geç kalmayın yok 35ten önce yapın. Sanki herşey bizim elimizdeydi..
Gene sinirlendim..

30larda olan bekarlara ahkam kesmeyin ey evliler yetti yav..:KK34:

Hanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.

mevzu herhangi bir yaşta hamile kalabilmek veya çocuk doğurabilmek değil. mevzu o çocuğu doğurduktan sonra onun peşinde koşabilmek, yetebilmek vs..
örnek verdiğiniz kişinin serveti herkesçe malum. o çocuğuna kendi olmasa bile çok sağlıklı bir gelecek bırakabilir.
biz bu ülkenin şartlarında ortalama bir gelirin üzerinde olsak dahi normal bir gelecek sunamazken, 40 küsür yaşındaki insanların çocuk sahibi olduktan sonra o çocukların hali nice olur?
tamam moral vermeye çalışıyorsunuz ama bence realite denen de bir şey var. o yaştan sonra ebeveynlik ne kadar sağlıklı olur??

Yani Cameron Diaz yalnız değil zaten böyle bir çok örnek var. Benim yakınımda da 51 yaşında doğuran var, 45 yaşında doğuran var (doğal hamile kalıp). Bunlar zaten bilinmeyen şeyler değil ama bu örneklerin, doğanın "mucizesi" veya tıbbın ilerleyişi olduğunu da biliyodur herkes sanırım :işsiz: Ama binde bir olabilen durumları da hayatın gerçekleriyle kıyaslamaya gerek var mı bilemedim :işsiz:

47 yaşında bebek ve sonrasında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunun bilincinde değilsin sanırım. Biz cameron değiliz ki çocukla bakıcı ilgilensin. Öldüğümüzde de Servet bırakalım yalnız kalsa da hayatına rahat devam etsin. Hem belki de çok iyi bir transfer sonucu hamile kalmıştır. Doğal yolla mı hamile kalmış?
Size yüzde yüz katildim.Hem o yasta cocuk bakmasi cok zor,hem de o cocugu kac yasinda dünyada yalniz birakacagin belli degil.O durumda yiginla miras da kalsa degmez.Ama yine de,olabiliyorsa herkes denesin şansini.Kisilerin kendi hayatı.Bir de,karışkan Türk toplumu her firsatta torunun mu diye soranlar olacaktir.Cameron bunu yasamaz tabi😀

Ahhh züğürt tesellisi is coming...

O kadın nasıl ve ne bütçelerle hamile kaldı biliyormusun? Velev ki kaldı kadın Oscar li kadın trilyonlari var ve peşinde emin ol 20 yaş küçüklerde vardır!!!!

Bu dönemde 47 yaşında kim çocuk bakar ki? Onun uykusuzluğu, gazı, hastalığı..... Ben 30 yaşında ikinciyi kestiremiyorum her anlamda gücüm tükeniyor. Ama Diaz bebeğine her anlamda yettirecek insanları bi tıkla bulur.

Ha sende Charlize Theron'san devam et bu düşünceye 🤭

Turkiyede bir CEO vardi, 51 ve 53 yaslarinda dogum yapmisti.

Ama burada sunu unutmamak lazim, bu bahsettigim kadin kendisine cok iyi bakmis, sporuna beslenmesine dikkat etmis, kisaca 50 yasinda ama aslinda vucudu daha genc.

O yuzden her bu yasta olan saglikli dogum yapacak diyemeyiz, riskli yas grubundaki herkes cocuk sahibi olurken doktoruna danismali ve kontrol altinda olmali, ve tabi ki ekstra sagligina dikkat etmeli.

mevzu herhangi bir yaşta hamile kalabilmek veya çocuk doğurabilmek değil. mevzu o çocuğu doğurduktan sonra onun peşinde koşabilmek, yetebilmek vs..
örnek verdiğiniz kişinin serveti herkesçe malum. o çocuğuna kendi olmasa bile çok sağlıklı bir gelecek bırakabilir.
biz bu ülkenin şartlarında ortalama bir gelirin üzerinde olsak dahi normal bir gelecek sunamazken, 40 küsür yaşındaki insanların çocuk sahibi olduktan sonra o çocukların hali nice olur?
tamam moral vermeye çalışıyorsunuz ama bence realite denen de bir şey var. o yaştan sonra ebeveynlik ne kadar sağlıklı olur??
yani siz de 40'lı yaşları bir gömüp üstüne toprak atmadığınız kaldı :D :D 39 yaşımdayım çoğu 20 lik insanı cebimden çıkarırım enerjimle, ve çocuğum yok yapmaya çalışıyorum enerjimden ve yetebilmemden yana bir sağlık sorunum olmadığı sürece zerre kadar şüphem yok ;) bu enerji ve yetebilme meselesi kişisel bişey yani oralara çok girmemek lazım bence ;) Mesele sandığınızın aksine tamamen hamile kalabilmek ve doğurabilmekle alakalı, çünkü tıbbi gerçekler var mucizelerin ötesinde..

yani siz de 40'lı yaşları bir gömüp üstüne toprak atmadığınız kaldı :D :D 39 yaşımdayım çoğu 20 lik insanı cebimden çıkarırım enerjimle, ve çocuğum yok yapmaya çalışıyorum enerjimden ve yetebilmemden yana bir sağlık sorunum olmadığı sürece zerre kadar şüphem yok ;) bu enerji ve yetebilme meselesi kişisel bişey yani oralara çok girmemek lazım bence ;) Mesele sandığınızın aksine tamamen hamile kalabilmek ve doğurabilmekle alakalı, çünkü tıbbi gerçekler var mucizelerin ötesinde..
Siz bu istisnasiniz ve istisnalar kaideyi bozmaz!

Bunu yazan sırf teselli diye yazmış eminim o kişi sizin gibi fit ve enerjik değildir.

47 yaşında bebek ve sonrasında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunun bilincinde değilsin sanırım. Biz cameron değiliz ki çocukla bakıcı ilgilensin. Öldüğümüzde de Servet bırakalım yalnız kalsa da hayatına rahat devam etsin. Hem belki de çok iyi bir transfer sonucu hamile kalmıştır. Doğal yolla mı hamile kalmış?

Bir cok hollywood yıldızı taşıyıcı anne ile evlat sahibi oluyormuş. Çoğu kendini hamile gösterip hatta. Cameron Diaz böyle hop diye birden bebekle ortaya çıkması da bir örneği olabilir

Back