Merhaba Tülay, henüz çok gençsin başarılı olacağından eminim. Sisteminden bahseder misin? Sadece protein shake mi içiyorsun? Bunun dışında beslenme programın var mı? Spor yapıyor musun? Bence mutlaka yapman lazım çünkü hızlı ve yüksek oranda kilo vereceğini tahmin ediyorum. Sarkmalarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Avantajlı durumdasın aslında. Metabolizman benim metabolizmama göre çok daha hızlı. Ben 1200 kcal yi geçmemek için çabalarken sen 1800 kcal lik diyetle aç kalmadan kilo verebilirsin. Günlüğüne her gün yazarsan seninle birlikte motivasyonumuzu sağlayabiliriz. Başarılar diliyorum, sevgiler...
Günaydın Tülay, 2,5 ay çok uzun bir süre. Umarım kendine zarar vermezsin, 500 Kcal çok az. Gel seninle anlaşma yapalım. Sen bu protein shake leri sınırlı kullan, ben de her gün seninle buradan menülerini konuşayım. Protein shake i sadece akşam kullansan, sabah ve öğlen normal beslensen ??? Sağlıklı beslenmeye takmış bir biyolog olarak annemi zayoflatmaya karar verdim. Annem 58 yaşında 2 ay kadar önce 92 kiloydu. O' nunla da her gün konuşup motive ettim, menülerini belirledik. Ve şu anda 79 kiloya indi. Sen daha başarılı olacaksın. Bak sana örnek bir menü yazayım. Bir düşün istersen:
Sabah:
3 dilim light esmer ekmek
2 kibrit kutusu light peynir ( ya da 1 kk peynir+1 yumurta)
bol domates, salatalık
mutlaka dereotu, maydanoz
5 yeşil zeytin
Ara:
1 elma
Öğle:
Doyana kadar sebze yemeği (1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirilmiş)
1 su bardağı light yoğurt
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edilmiş bol salata
2 saat sonra:
1 elma (doğarnıp tarçın serpilecek) (istersen 1 küçük kutu prebiyotik yoğurt ekle)
2 saat sonra:
Lihgt labne sürülmüş 3 lihgt etimek
Akşam:
Protein shake
Ne dersin? Bir düşün istersen...
Serap benimle hergun yazismani gercekten cok cok isterim ama aklimi karistirma yaa:))
Yok ben simdilik bu sekilde beslenmeye devam etmeyi planliyorum, 2,5 ay sonra programa uygun bir sekilde yemek ekleyecez.
Yani yavas yavas yemek yemeye baslayacagim.
Inan cok denedim ve daha sonra senin diyetine uygulayabilirim soz, ama simdilik gercekten benim icin iyi olan bu. Kendimide cok iyi hissediyorum bununla.
Ama yinede cok tsk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?