• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırlarımdaki koku

Arkadaşa katılıyorum...
Bende evlenirken boscha alışveriş yapmaya gittim...
Makine alacaktım çamaşır makinesi için kurutma makinesi kampanyalıydı kısa bir süre için...
Yine de tuzluydu ama o zaman "ya ne gerek olacak" gibi düşünürdüm ama kampanyayı kaçırmak istememiştim..
Aldım...
Çok çok iyi yapmışım...
Hele ki oğlum olduktan sonra çamaşır yıka çıkart as derdi, bana kalan zaman süper yani...
Sıcağı sıcağına çıkardım mı bir çok ütüden kar etmiş oluyorsun...
Çok güzel bir şey..

Bendede takinti var camasirlarimi dusari asinca sanki toz oluyormus sokak kokuyormus gibi hissederim ve yaz kis iceri asarim yazin pecereyi acarim kisin zaten petwkler cok yandigi icin bir gunde kuruyor
Peteklerinin isisini biraz yukselt yada kurutma makinesi al ben kendi evime gecince alicam kesin

valla ben de çatı katında kurutuyorum soğuk olduğu için balkon vs açmıyorum ama kötü kokmuyorlar. alanın dar ve rutubet de var sanırım ondan oluyor.

Ben de içerde kurutuyorum. Geceden asıyorum sabah kadar kuruyor ve koku olmuyor. Kaloriferini açmadığınız soğuk bir odaya koyuyorsanız kurumaz tabi.

Merhaba bayanlar.

(Evim birinci kat kapıdan çıkıldığında direk yola çıkıyor balkonum yok.)

Balkonum olmadığı için çamaşırlarımı içeride kurutmak zorundayım ama kuruturken ne kadar cam falan açsamda çamaşırlarım 2 günde kuruyor ve sanki yıkamamışımda suda ıslanmış gibi kötü kokuyor defalarca yumuşatıcımıda değiştirdim ama sonuç aynı ne yapmam lazım neler önerirsiniz.

Bende hep icerde kurutyorm cunkü havalar malum disari asiyorum bi yagmur basiyo hepsi islaniyo .
Eger makinada veya camasirlikta cok bekliyosa o da koku yapar bikeresinde bende camasir vardi makinada yikandi sehr disina.gttim asamadim gelince kokmus bidh yikamistim.
Ama bende evn icine asiyorum.
Deterjan koksusu evi sariyor resmen.
Disardan gelince mis gbi deterjan vernel kokuyor.

ben hep içerde kurutuyorum mis gibi kokuyor bence deterjan yada makinenizden kaynaklı. Hatta ben kışın dışarıya astığımda is koktuğu için hep içerde kurutuyorum

Bende bazen içerde kurutuyorum ama hiç koku olmuyo .s
Hatta daha mis gibi kokuyoo

Kışın mecbur içerde kurutuyoruz çamaşırı ama koku falan olmuyor, biraz peteğin yanına çek çamaşırlığını yumuşatıcıyla alakası yok yani
Kurutma makinamda var ama nevresim ve havlu dışında birşey atamıyorum hep çekti çamaşırlarım benmi beceremiyorum acaba:110:

Benim balkonlarim da kapali yazin kucuk balkona asiyorum ama aski bile zor sigiyor simdi kis ben de evin icinde kurutuyorum
Küçük oda fazla olduğu icin oraya asiyorum kalorifer önüne ve cami da aciyorum hem hava alsin hem de sıcaklıkla.kurusn diye
Ama bana koku olmasi daha cok evin nemli olabileceğini dusundurdu

Bende yaz kış içerdr kurutuyorum dışarı asınca hiçte temiz kokmuyor çamaşırlar ama benimde kurutmalı çamaşır mak. Almam lazım kışın işkence evim küçük çabuk kurumuyor sürekli çamaşır birikiyor.
Oturduğumuz yerede getirmiyorum klima var ama hem yumuşatıcı kokusu rahatsız ediyor hem sağlıklı değil zaten

Merhaba bayanlar.

Balkonum olmadığı için çamaşırlarımı içeride kurutmak zorundayım ama kuruturken ne kadar cam falan açsamda çamaşırlarım 2 günde kuruyor ve sanki yıkamamışımda suda ıslanmış gibi kötü kokuyor defalarca yumuşatıcımıda değiştirdim ama sonuç aynı ne yapmam lazım neler önerirsiniz.
Güneş görmeleri lazım mutlaka

İki gün ıslak kalırsa leş gibi kokar. Bi gecede kuruması lazım petekleri yanan bir odada.

.oncelikle yumuşatıcı gözünü çıkarıp tortu kalmamasi için yıkayıp tekrar takın. makineyi boş şekilde sirke ve karbonatla 90 derecede çalıştırın. Her makine bittikten sonra kapağını ve deterjan gözünü açıp 2 saat havalandirirsaniz makineden kaynaklı kokuyu önlersiniz.

Ben de bi odada kurutuyorum ama ev güney cephe, sıcak olduğu ve çok güneş olduğu için çabuk kuruyor. Mis gibi yumuşatıcı kokuyor. Muhtemelen kuruyamadığı için koku oluyordur. Yıkadıktan sonra bir tur da sıkma yapsan, daha fazla sıkılsa daha çabuk kurur bir de petek önüne çamaşırlığı koyarsan kurumasını hızlandırırsın.

Merhaba bayanlar.

canım kurumadığı için kokuyorlar. yumuşatıcının bi suçu yok. Kalorifer peteği yakınında veya sobalıysa ev sobanın yakınında kurutursan hiçbi sorunun kalmaz. benim evimde balkonsuz. peteğin yanına çekasla asıyorum.. 2 gün bırakıyorum iyice kurusun diye

Ben yağmur olduğu zaman içerde kurutuyorum dışarıya asamıyorum genellikle benimkide iki günde kuruyor ama misler gibi kokuyor ben alo ve yumoş extra kullanıyorum kötü kolu içinse makinan bitince çıkar hemen kalırsa makinanda oda kokutuyor makinanı calgon kullanıp boş çalıştır derim

makinede ıslak halde bir kaç saat bekletirsen iğrenççç kokuyorlar
balkonda kuruyan çamaşır da özellikle kışın is kokuyor
asla balkona çamaşır asmam

Bende evin içinde kurutuyorum. Büyük parçalar kapı üstlerine kazakları peteklerin üstüne geri kalan ufak tefek çocukların elbiseleri de salonda çamaşır askısı na. Bi günde kuruyor salonda (kalorifer yanmıyor ) kapılardakiler 3-4 saate tamam :KK53::KK52:. Ben yumuşatıcımı defalarca değiştim o kötü kokudan dolayı şimdikinden çok memnunum hatta 3-5 tane alıp stoklayayım diyom ürün kalkar biter filan diye korkuyorum. Pervol mavi sıvı deterjan ve YUMOŞ Hanımeli konsantre yumuşatıcı birlikte kullanıyom. Çok memnunum :KK46::KK49:

Back