çamaşırlarım miss koksun istiyorum!

kesinlikle yumoş ekstra:lepi:
küçücük ama büyüklere denk ayrıca kokusu daha kalıcı miisss zemuszemus

çamaşır makinası aldık içinde yumoşun portakal çiçeği kokusundan vardı çok güzel kokuyor tavsiye ederim

bıngo sftun pembesı berbattt kokuyo..
beyazını cok merak ettım denıcembayanssulusmile
vernel kullanıyorum bende leylak orkıde cok gusel kokuyo ve kalıcı yavsıye edrim bende

bingo beyaz super(ayrıca bingo beyaz yersil de super) bir de yumoşun yenı çıkan portakal çiçeklerı var harıka. huzur veren tertemız bır kokusu var.

persil sıvı deterjan kullanıyorum vernel katkılı çok güzel kokuyo hatta eşim bu parfüm kokusu yeni mi diye sormuştu ilk kulllandıgımda :12::12::12:

yumoş mavi kullanıyorum kokusu bayağı kalıcı pembesini beyazınıda kullandım onlarda güzel konsantre yumuşatıcısı ama ...dene bence..:16:

viking süper arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum hem çok güzel kokuyor hemde kokusu günlerce gitmiyor nasıl birşeyse çok hoş
diğer ürünlerinide kullandım hepsi birbirinden güzell kesinlikle düşünmeden alıp kullanın
mutfak ürünleri banyo ürünleri el t. jelleri v.s 10 numara(:

ya nerden bulucam ben bu vikingi?hangi markete baktıysam yok...:5:

mune eşimde aynı senin gibi her odada otomatik pıs pıs koku makinası var... bizimle alay etmeye başladılar otelmi işletiyosunuz müşteri memnuniyeti için hoş koku veriyosunuz die:)))) mutfak için ayrı salon için ayrı wc için ayrı kokularımız mevcut...

Bende kullanıyorum oda da evim miss gibi koksun diye sen söylenenlere aldırma:)

kızlarr ben yumoş pembe kullandım epeyy extra olanı evett çokkk fazla kalıcıı ama sevmemeye başladım sonradan mavisinden aldımmm o güzel ama pembe kadar kalıcı değill bugün bingo soft beyaz aldımmm burdan okuypp hiç kokmadııı :((( çok üzüldümmmm

ben bingo soft kullanırım yıllardır herkes sorardı mütiş kokardı çamaşırlarım ....ama makinamı değiştirdikten sonra eski etki kalmadı.makinalarda da sorun oluyor sanırım

Back