çamaşırlarım miss koksun istiyorum!

bende yumoş extra vanilya ve badem çiçeklisini kullanıyorum harika bir kokusu var ve uzun süre kalıyor çamaşırlarda

Makinanın suda bekletme tuşu vardır....çalıştırırken ona basarsan iptal edene kadar suda bekler çamaşırlar...
ben akşamdan atarım makinaya çamaşırları suda bekletmeye basarım....bingo soft kullanıyorum bu arada sabaha hem daha ytumuşak hem daha kalıcı kokuusu oluyo çamaşırların....
vernel ve yumoşu kullanamıyorum onların kokuları alerjim oldugu için beni tıkıyor...
bingo soft beyaz olan çok hoş ve yumuşak bi kokusu var
..tavsiye ederim...

teşekkürler nasıl olduğunu öğrendim artık ben de bekleterek yapıcam ben de vernel kalıcı parfüm gülün büyüsü kullanıyorum tamam çıkınca harika kokuyo etrafı koku sarıyo ama sonra burnunu dayaman gerekiyo kokusunu almak için acaba 6 lt olduğu için mi öyle bi de küçük boylardan alcam bundan sonra

Bende yumoşun gül kokulusunu almıştım çok güzel kokuyodu hem kalıcıydıda yeni bitti şimdi vernel almıştım ondan pek memnun değilim eflatun renkli olanı ama şu bingo softu çok merak ettim doğru mutlaka denicem :utangac:

Ben yumoş ekstra mavi olanını kullanıyorum ve son derece memnunum gerçekten hem kalıcı hemde çok hoş bir kokusu var tavsiye ederim.

bingo soft (beyaz) ve yeşil olanı mükemmel kokuyor bence. hem koku çok kalıcı, hemde yumuşaklık çok etkili. yıllardır vazgeçemediğim klasiklerimden oldular... çocuklarımı kucaklayıp öpenler mutlaka soruyorlar. üst komşumun misafirleri balkondaki çamaşırlarımın kokusunu alıp, özellikle öğrenmek istemişler ne olduğunu. kokunun kalıcı olması için: bilhassa beyazlarda yumuşatıcıyı aldıktan sonra makineyi durdurup, bir süre bekletiyorum... sonra direk sıkma programına geçiyorum. yumuşaklık için ise: kireç sökücü kullanmak, etkiyi artırmak maksadıyla iyi oluyor.a.s

bingo soft beyaz kullanıyordum ama yeni çıktı şimdi kırmızı şişede bingo kış sürprizi muuuhhhtteeeşşeem mutlaka deneyin derim..

bingo soft beyaz kullanıyordum ama yeni çıktı şimdi kırmızı şişede bingo kış sürprizi muuuhhhtteeeşşeem mutlaka deneyin derim..

aaa! hiç rastlamadım... merak ettim, mutlaka denerim ben. bingoyu çok beğeniyorum. kıvamıda koyu oluyor. teşekkür ederim canım. :1hug: kullandıkça seni anımsarım...a.s.

Okuduğum Bir Makalede Oda Ve Kumaş Parfümlerinin Sağlik Için Zararli Olduğunu Duydum Ama Güvenilir Bir Yazimiydi Bilmem
Bilginize
Sevgiler

kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

sende bendensin arkadaş aynı derdi bende yaşıyorum kafayı yiçem
çıldırcam ya makinadan cıkardıgımda kokuyu duyorum senin anlattıgın gibi sonra
oynatmaya başlıyorum lütfen bu
arkadaşla bana yardıııııımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

yumuşatıcıyı aldıktan sonra çamaşırı biraz makinada bekletmeyi denersen koku daha kalıcı oluyor:)

yok ben onuda defalarca denedim yok koku moku yok laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ança bana kafa yedirtiyorlar
vernel, bingo soft ,yumoş
sanki benimle alay ediyorlarlaelaelaelaelae

arkadaşlaaarr ben vernel gülün büyüsü kullanıyordum aynen sizin dediğiniz gibi çamaşır kuruyana kadar koku gidiyordu en son yumoş extra parfümlü pembe şişeden aldım allahım o ne koku :dance: hava soğuk olduğu için çamaşırlar salonda orda da 1 haftada zor kuruyor kafamçokkarıştı o kadar süre geçmesine rağmen eşim kazağı giydi geldi yanıma allah dedim keşke bunu almasaymışım buram buram kokuyo burnum sızladı sırnaşık şey millet kokuya gelecek :roflol:
gerçekten çok farkediyo ya diğerlerinden pahalıydı ama çok daha az koyuyorum kapağı küçücük zaten tavsiye ederimm

bence birde envey çamaşır bakım ürünlerinden sab çamaşır yumuşatıcıyı deneyin alp dağları ve kır çiçekleri kokusu var harika ama market lerde bulamassınız doğrudan satış ve pazrlama yapan arkadalardan almanızı tavsiye ederim

vernel yumoş, küçük boy büyük boy hepsini denedim. En sonunda rafta bingo softu gördüm beyazı, hemde en kocamanından 7 litresini aldım eve getirdim. Ben tuttum bingoyu, en iyisi bu

ben de bir ara gecici yurt dısında bulundum.orda vernelin aynı markası ama baska bir isim altında cok degisik kokulu urunlerı vardı.en cok cukulatalı-vanilyalı olanını sevmiştim.turkıye pazarına nıye sokmuyorlar kı o urunu....ben gelelı 4 ay falan oldu ama ustune kac kere yıkadıysam hala o kokuyu zayıfta olsa alabılıyorum.ben de vanilyalı-cukulatalı vernel istiyorummmm..
bunun harıcınde de bingonun bebekler ıcın olanını kullanıyorum.ne denedıysem kalıcı degıl.bu da degıl ama cok reklamı yapılanlardan bin kat iyi.

Ben amwayin yumuşatıcısını kullanıyorum
Önce 1 şişe Alp dağları kokusnu kullandım
Sonra kır çiçeklerini denemek istedim
Kır çiçekleri daha hoşuma gitti
Ama süper yoğun bi kokusu yok
Buda en doğalı zaten
Çünkü ağır kokular maalesef teneffüs ettiğimiz için sğlk için zararlı
Ben kullandığım yumuşatıcıyı seviyorum
Yumuşatmasıda güzel
Özellikle piyasadaki yumuşatıcıları kullananların çamaşırlarındaki yumuşaklık derecesini görünce dahada memnun oldum kendi yumuşatıcımın işlevinden

Ben amwayin yumuşatıcısını kullanıyorum
Önce 1 şişe Alp dağları kokusnu kullandım
Sonra kır çiçeklerini denemek istedim
Kır çiçekleri daha hoşuma gitti
Ama süper yoğun bi kokusu yok
Buda en doğalı zaten
Çünkü ağır kokular maalesef teneffüs ettiğimiz için sğlk için zararlı
Ben kullandığım yumuşatıcıyı seviyorum
Yumuşatmasıda güzel
Özellikle piyasadaki yumuşatıcıları kullananların çamaşırlarındaki yumuşaklık derecesini görünce dahada memnun oldum kendi yumuşatıcımın işlevinden

benim bütün temizlik ürünlerim Amway, kesinlikle tavsiye ederim,marketten temizlik ürünü asla almam ben,hem cilt ürünlerim hem temizlik ,evim doldu taştı amway ile, ama kızlar inanın hem daha ekonomik hadi maddiyatı boşverin kesinlikle organik :)) herşeyin başı saglık ;)

Bakın artık herkezde aynı şikayetler var...Bende katılıyorum artık çamaşırlar deterjan kokmuyor....kandırılıyormuyuz kızlar yaaaa bune böyle artık herşeyden şikayetçiyiz...

BENDE BİNGO SOFT (BEYAZ) KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM KOKUSUNDAN VE KALİTESİNDENa.s

Back