çamaşırlarım miss koksun istiyorum!

ben deterjan olarak persil jel kullaniyorum su gül kokulusundan sanirim, yumusatici olmadan bile harika kokuyor. ama bu bana yetmiyor yumosun beyazi var onu kullaniyorum ikisi bir araya gelince gayet kalici oluyor

valla hepsini denedim ben yumoşu cok begendım ama bıraz pahalı.gecenlerde mısafırlıge gıttım kadın çamasır asmıs acayıp güzel kokuyordu bu ney dedım bim in bulut markalı yumusatıcısıymıs pembesi..ondan aldım ben..

valla hepsini denedim ben yumoşu cok begendım ama bıraz pahalı.gecenlerde mısafırlıge gıttım kadın çamasır asmıs acayıp güzel kokuyordu bu ney dedım bim in bulut markalı yumusatıcısıymıs pembesi..ondan aldım ben..

Bimin yumuşatıcıları çok güzel hakikaten. Ben hem mavi hem pembe hem beyazını kullandım. Kokusunu beğeniyorum en çok ta beyazınınkini. Hatta yerleri silerken yüzey temizleyici yerine yumuşatıcı koyuyorum evimde öyle kokuyor.:1:

Bende Bimde görüp almazdım hani ucuz ya biraz basit gibi geliyor ama gerçekten cok güzel pembesini kullanıyorum hem kalıcı hem mis gibi hemde tasarruflu :))))

ben çamaşırları kapalı mekanda kurutuyorum odaya çamaşır telini koyuyorum pencereyi açıyorum koku bu şekilde daha kalıcı oluyor,açık havada kurttugum zamanlar kokunun kalmadıgını farkettim,koku takıntısı olan bir insanım bir kaç yumuşatıcı kullandım çogu kalıcı oldu vernelin moru vanilyalı idi sanırım,yumoş konsantre mavi
ikisiçok kalıcı.

aarkadaşım bende öyle yapıyorum fakat çamaşırlarım rutubet kokuyor
siyah hırkamı 3.kez yıkayacağım bu yüzden aman allahım o ne koku öyle
hoş ben kokunun tam olarak bu şekilde kuruytma yaptığımdan olduğunada emin değilim.bugün bornozları yıkayıp dışarı sereceğim bakalım koku olacakmı yine

Bimin yumuşatıcıları çok güzel hakikaten. Ben hem mavi hem pembe hem beyazını kullandım. Kokusunu beğeniyorum en çok ta beyazınınkini. Hatta yerleri silerken yüzey temizleyici yerine yumuşatıcı koyuyorum evimde öyle kokuyor.:1:

bunu yapan bi tek ben değilmişim demek ki..
bende yerleri silerken yumuşatıcı ekliyorum..
bayılıyorum yumuşatıcı kokusunaaa
ama bende kalıcı kokuyu bulamayanlardanım :84:

Makinanın suda bekletme tuşu vardır....çalıştırırken ona basarsan iptal edene kadar suda bekler çamaşırlar...
ben akşamdan atarım makinaya çamaşırları suda bekletmeye basarım....bingo soft kullanıyorum bu arada sabaha hem daha ytumuşak hem daha kalıcı kokuusu oluyo çamaşırların....
vernel ve yumoşu kullanamıyorum onların kokuları alerjim oldugu için beni tıkıyor...
bingo soft beyaz olan çok hoş ve yumuşak bi kokusu var
..tavsiye ederim...

suda bekletmek çook mantıklı..
ama yumuşatıcıyı ne zaman aldığını ne bileceğim? hani bilsem dedğin gibi yapıcam hemen durdurururm

persil jel tek geçerim öyle bir kokutuyorki evi buram buram hemde ben gül kokulusunu çok seviyorum küçüküğünden alıp bir dene bence

bende aynı senin istediğin gibi olsun istiyordum sağolsun görümcem viking sensitive önerdi altın kapaklı olanından günlerce geçmiyor kokusu.şiddetle tavsiye ederim.üstelik diğer markalardan çok daha uygun fiyatlı

Ben persil jel kullanıyorum kokusu çok güzel. Çamaşırlar yıkandıktan sonra kapağı açtığımda ilk deterjan kokusu geliyor :1:

Bende de yumuşatıcı hastalığı var. Belki 10 tane değiştirmişimdir. Şuan Bingo nun bilmem ne parfümlüsünü kullanıyorum, kırmızı olan. Ama eşim beğenmedi çok ağır kokuyor galiba :44:

Back