- Konu Sahibi pasagulsah
Vernel gülün büyüsünün üzerine tanımam mis gibi kokuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hepsini denedim ben yumoşu cok begendım ama bıraz pahalı.gecenlerde mısafırlıge gıttım kadın çamasır asmıs acayıp güzel kokuyordu bu ney dedım bim in bulut markalı yumusatıcısıymıs pembesi..ondan aldım ben..
ben çamaşırları kapalı mekanda kurutuyorum odaya çamaşır telini koyuyorum pencereyi açıyorum koku bu şekilde daha kalıcı oluyor,açık havada kurttugum zamanlar kokunun kalmadıgını farkettim,koku takıntısı olan bir insanım bir kaç yumuşatıcı kullandım çogu kalıcı oldu vernelin moru vanilyalı idi sanırım,yumoş konsantre mavi
ikisiçok kalıcı.
Bimin yumuşatıcıları çok güzel hakikaten. Ben hem mavi hem pembe hem beyazını kullandım. Kokusunu beğeniyorum en çok ta beyazınınkini. Hatta yerleri silerken yüzey temizleyici yerine yumuşatıcı koyuyorum evimde öyle kokuyor.![]()
Makinanın suda bekletme tuşu vardır....çalıştırırken ona basarsan iptal edene kadar suda bekler çamaşırlar...
ben akşamdan atarım makinaya çamaşırları suda bekletmeye basarım....bingo soft kullanıyorum bu arada sabaha hem daha ytumuşak hem daha kalıcı kokuusu oluyo çamaşırların....
vernel ve yumoşu kullanamıyorum onların kokuları alerjim oldugu için beni tıkıyor...
bingo soft beyaz olan çok hoş ve yumuşak bi kokusu var..tavsiye ederim...