çamaşırlarım miss koksun istiyorum!

ucuzundan pahalısına tüm yumuşatıcıları denedim çünkü çamaşırların kokmasına karşı bi takıntım var gerçekten eğer kokmuyosa temiz olmuş yıkanmış gibi gelmiyo
ve ben çoğu zaman 4 5 kapak koyan biriyim çaamşırlara ama hiç birinde o günlerce kokan kokuyu bulamamıştım
şimdi herkesin memnuniyeti üzerine yumoş extra pembe olanı aldım yıkadım mis gibi kokuyolar bakalım kuruduktan sonra ve bi kaç gün kalacakmı koku
umarım kalır bende bu manyaklıktan vazgeçerim artık :27:

bende beyaz yumoş kullanıyorum su yogun olandan cok guzel kokuyor ama öle asırı kalıcı degıl sankı....

yumuşatıcı olarak denediğim o kadar çok olduki..en kalıcı şu ana kadar arkadaşlarında dediği gibi yumoş pembesi..mavisi o kadar kokmuyo ekstra yoğun kıvamlı yeni çıkanlardan kastım...vernelinde altın sarısı yoğun kıvamlı yeni çıkanlarından aldım..ama maalesef memnun kalmadım..gerçi komşumda demişti vernel hiç kokmuyo diye ama salak kafam dinlemedim.....hiç kokmazmı yahu bi yumuşatıcı..anca burnuna sokcanda kokuyu alcan..bide kuruyunca çamaşır hiç eser kalmıyo..:57:.....bugünde bingo pembe aldım yoğun kıvamlı yeni şiseinden daha öncede almıştım morunu beyazını idare eder onlarda.....ama unuttum pembesinin kokusunu deterjanıyla beraber aldım kampanyası vardı....inş güzel kokar...ama kızlar evinizi temizlerken( yer temizleyicisi olarak) bingonun beyaz olanı bebek kokulusu bir harika..bebek paketimde numunesi vardı çok beğendim kokusunu tavsiye ederim...öyle tam bebek kokusuda değil ama güzel bi koku kalıcı hem deneyin....bimin bulut markası pembesi beyazıda çok güzel ama çok çok kalıcı değil ama yinede vernelden iyidir.....verneli daha evime sokmam...:45:...

benmde denemediğim yumuşatıcı kalmadıi hepsi fos çıktı, ama şunu farkettm, ben toz deterjan yerine perwoll kullanıorum, çamaşırlarım çok güzel kokuyor, kuruduktan sonra da kalıyor kokusu bi deneyin derim, yumuşatıcı olarak da en son bimdeki bulut tan aldım hiç bi faydası yok..

benmde denemediğim yumuşatıcı kalmadıi hepsi fos çıktı, ama şunu farkettm, ben toz deterjan yerine perwoll kullanıorum, çamaşırlarım çok güzel kokuyor, kuruduktan sonra da kalıyor kokusu bi deneyin derim, yumuşatıcı olarak da en son bimdeki bulut tan aldım hiç bi faydası yok..

evet perwolun kokusu gerçektne çok kalıcı bende renkli ve siyahlar için kullanıyorum

bende son bir aydır bimden bulut alıyorum ama konsantre olanlarından çok memnunum gerçekten artık başka marka almayı düşünmüyorum :31:

perwolün kokusu kesinlikle geçip gitmiyor 1 hafta sonra bile çekmeceden alıp giydiğimde misler gibi kokuyor:16::16::16::16:

madem anneninkiler daha kalıcı oluyor annene sorsana ne yapıyormuşta o kadar kalıcı oluyormuş
bende bu güne kadar bütün marka yumuşatıcı ları kullandım hepside aynı kalıcı değil uçup gidiyor çamaşırı asarken iyi ama kuruduktan sonra kooku moku kalmıyor genelde vernel kullanırım ama kalmıyor yani
birde şunu farkettim ben deterjanda hep persil kullanırdım beyazlarda da renklilerde de ama renklilerde ne kullanırsam kullanayım çamaşşırlarda bir koku oluyordu böyle sanki beklemişte halıya dökülen su kokusu gibi çıldırıcaktım artık neden böyle oluyor diye meğer deterjandan mış en son omo color aldım renkliler için ohhh mis kokuyor renkli çamaşırlarım artık renklilerde omo alırım beyazlarda da tursil:129:

Ben de vernel ve yumosun birsuru yumusaticini denedim ve yumosun pembe renkli konsantre olanina bayildim haftalarca kaliyor kizlar.. Daha kisa girerken yikadigim atkiyi taktim bugun ilk defa o bile nasil guzel kokuyordu, nasil mutlu oldum anlatamam.. Bundan sonra hep bunu alicam dedim..
Ama simdi Bingo Softun beyazini da merak ettim..
O nasil acaba? diye... ikisini kiyaslayabilecek biri var mi?

Acaba Markali parfumlerin yumusaticisini neden yapmiyorlar? Super olurdu. Ben yarin kokusuz yumusatici alip icine parfum sikicam denemek icin:DD eger ise yararsa yazzarim burayaaa...

ben çamaşırları kapalı mekanda kurutuyorum odaya çamaşır telini koyuyorum pencereyi açıyorum koku bu şekilde daha kalıcı oluyor,açık havada kurttugum zamanlar kokunun kalmadıgını farkettim,koku takıntısı olan bir insanım bir kaç yumuşatıcı kullandım çogu kalıcı oldu vernelin moru vanilyalı idi sanırım,yumoş konsantre mavi
ikisiçok kalıcı.

Ben de koku konusunda takıntılıyım.2 aylık bebeğim var onun çamaşırları için yumuşatıcı kullanamadığım için çekmecelerine hacı şakir lavantalı sabun koymuştum.Bırakın çamaşırları şifoniyerin önünden geçerken odaya bile yayılıyor koku.Şimdi eşimin gardrobuna ve benimkine de koydum.Hanüz çamaşırlara sinmedi ama dolabı açınca mis gibi kokuyor.İç çamaşır çekmecesinde var sadece.Yeni yıkanmış gibi mis gibi kokuyorlar.Vernel,yumoş filan hak getire :)

viking beyaz çok güzel oluyor denemelisiniz.birde alo canlı renkleri kullandığında yumuşatıcıya gerek bile kalmıyor.alo nun diğer deterjanlarıda güzel kesinlikle deneyin derim.iş arkadaşllarımda kullananlar vardı yanımdan geçtiğinde mis gibi kokardı.

Back