- Konu Sahibi pasagulsah
-
Makinanın suda bekletme tuşu vardır....çalıştırırken ona basarsan iptal edene kadar suda bekler çamaşırlar...
ben akşamdan atarım makinaya çamaşırları suda bekletmeye basarım....bingo soft kullanıyorum bu arada sabaha hem daha ytumuşak hem daha kalıcı kokuusu oluyo çamaşırların....
vernel ve yumoşu kullanamıyorum onların kokuları alerjim oldugu için beni tıkıyor...
bingo soft beyaz olan çok hoş ve yumuşak bi kokusu var..tavsiye ederim...
bingo soft beyaz kullanıyordum ama yeni çıktı şimdi kırmızı şişede bingo kış sürprizi muuuhhhtteeeşşeem mutlaka deneyin derim..
kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...
kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...
yumuşatıcıyı aldıktan sonra çamaşırı biraz makinada bekletmeyi denersen koku daha kalıcı oluyor:)
Ben amwayin yumuşatıcısını kullanıyorum
Önce 1 şişe Alp dağları kokusnu kullandım
Sonra kır çiçeklerini denemek istedim
Kır çiçekleri daha hoşuma gitti
Ama süper yoğun bi kokusu yok
Buda en doğalı zaten
Çünkü ağır kokular maalesef teneffüs ettiğimiz için sğlk için zararlı
Ben kullandığım yumuşatıcıyı seviyorum
Yumuşatmasıda güzel
Özellikle piyasadaki yumuşatıcıları kullananların çamaşırlarındaki yumuşaklık derecesini görünce dahada memnun oldum kendi yumuşatıcımın işlevinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?