hayır bekletmiyorum, yanlıs anlasılmı, ancak kokuyu ilk farkettiğimde, çamasır cok, kuruma sırası gelene kadar kokuyor belki diye, makina dolmadan yarım iken yıkamaya basladım
canım insaAllah yaptıkların işe yarar ve en kısa zamanda da tasınma imkanı bulursun, ilişki hakkında soylediklerinde de haklısın, insaallah sorun yasamazsın bundan boyle. ama su var ki arkadasına eger gene konu acılırsa anlaması acısından bu ter kokusu degil, çok farklı bişey, hatta belki bigun ozellikle terleyip aradaki farkı anlamasını saglayabilirsin
konu kapatılabilir demişsin, ama sakıncası yoksa, musadenle ben devam ediyorum, ya da eger gerekiyorsa ayrı baslık acalım, nasıl uygun bilmiyorum bazan editorler istemiyor tekrar baslık acılmasını.
benim sorunum devam ediyor. dun makinamı yarım sise domestosla 95 derecede bos çalıştırdım, bi de girdim banyoya kopuk makinadan sızmı nasıl olduysa banyoya yayılmıs hatta iki tane kıyafetim de camasır suyuna bulanmıs, Allahtan onemli seyler degildi :26: deterjan cekmecesini zaten ara ara temizlerim baktım sorunyoktu, yine yıkayıp taktım, sonrasında da bi kez kısa programda calıstırdım az miktarda çamasır ile.. asıl yıkamayı bugun sabah yaptım, normalde sık sık degiştiridğimiz, çok kirli olmayan koyu renkli çamasırları 30 derece hassas programda yıkarım normalde, bu sefer 40 derece sentetik prog yıkadım. gene koklaya koklaya serdim ne yazık ki bir pantolonumda vardı gene.
evim rutubetli degil, normalde zaten takıntım vardır, -11 derece su an burda hava sıkcaklıgı, gene de gunun bi kaç saati açıktır camlarım, bazan evden cıkarken aralık bırakırım gelene kadar, havasız kalma durumu yok, makinada koku farketmeedim ama gene de camasır suyuyla yıkadım, makinamın kapagı da cogunlukla acık, camasırlar ıslak beklemesin diye makina yarım iken yıkıyorum artık, gene de cozum bulamadım ben.. sıvı deterjan kullanıyorum renkliler için, bilmiyorum bununla alakası var mı?