benim gelin alışverişimdeydi cnm...
iç çamaşırı isteyince gelinlikçim ütülüyü dürttüm gittik aldık...
okaaa...
bence bunun donla kilotla alakası yok
erkek tarafı olayı nasıl ucuza kapatırızın peşinde..
anammmm iyiki oğlum yok heeeee .........yoksa gerdeğe gireceği kadının iç çamaşırını da ben alacaktım demek :1shok:
Sağol canım ne iyi ettin de yazdın, ben de üşeniyordum aşağıya bakmaya..kaydirigubbakcemile3
(Kızmaca yoklmaz:)
ya lütfen cahallığımı bağışlayın da şu UCUZA KAPATMAK lafı nı çözemedim.............hayır neyi SATIN ALIYORLAR DA UCUZA MAL EDİYİYORLAR ki kafam çok karıştı
e tabii...gerdeğe gireceğim iç çamaşırını benim annemin alması daha garip değil mi...
anammmm iyiki oğlum yok heeeee .........yoksa gerdeğe gireceği kadının iç çamaşırını da ben alacaktım demek :1shok:
bu yorumunuza gerçekten çok üzüldüm
demek nişanlım ve aileside bu düşüncede
sizde kızınızın gerdeğe gireceği çamaşırı alırsınız o zaman dert etmeyin.....
Aynen budur olay özlemcim....
Hadi yine bizler bunu önemsemiyoruz....aman bosver diyebiliyoruz...seviyoruz cünkü esimiz olacak adamida zor durumda birakmak istemiyoruz...
Fakat annelermiz babalarimizi akrabalarimiz böyle düsünmüyor....adet bu ise yapilmasi gerek diyorlar....Eminimki bizde kendi cocuklarimizin dügünlerinde aynisini yapicagiz....neden benim kizima alinmasinki diyecegiz...
Derya nicin ailesine yalan söylemek zorunda kaliyor???
Sirf bu yüzden iste...
ya lütfen cahallığımı bağışlayın da şu UCUZA KAPATMAK lafı nı çözemedim.............hayır neyi SATIN ALIYORLAR DA UCUZA MAL EDİYİYORLAR ki kafam çok karıştı
bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?