kaynanam kına için salon tut oynarız genişgeniş dedi annem yoktu ses çıkaramadım sadece bizim oralarda yok le yakın salon dedim bana demiyorki ne yapalım alışverişe çıkalım kına için icraat yok istiyor ama neyse ben kına yapmayacağım birşey alınmassa zaten nişanlım sinyalini verdi kınada nişan elbiseni giyersin dedi
bana deseki son zamanlar geldi sıkıştık kınada nişan elbiseni giysen yemin ederim yardımcı oldum diye guru duyarım kendim de alabilirim ama artık iyice enayi oldum
kaynanam kına için salon tut oynarız genişgeniş dedi annem yoktu ses çıkaramadım sadece bizim oralarda yok le yakın salon dedim bana demiyorki ne yapalım alışverişe çıkalım kına için icraat yok istiyor ama neyse ben kına yapmayacağım birşey alınmassa zaten nişanlım sinyalini verdi kınada nişan elbiseni giyersin dedi
bana deseki son zamanlar geldi sıkıştık kınada nişan elbiseni giysen yemin ederim yardımcı oldum diye guru duyarım kendim de alabilirim ama artık iyice enayi oldum
inanın 2 sene boyunca gözüme hiç birşey batmamıştı ama şimdi herşey aklıma geliyor
bazende inanılmayacak kadar savurgan oluyor metal bir yüzük alıyor dünyanın parası
hediye de olsa bi şekilde ne kadara aldığını illa sölüyor bir yolunu buluyor söylüyor hani direk ben şuna şukadar para erdim demiyor ama bi şekilde bana nekadara ne hediye aldığını söylüyor
Ne kadar ufak şeyler için kendinizi üzüyorsunuz.
Victoria secret ların olsa,evin muhteşemlikten uçacak hale gelse,saraylarda yaşasan
Huzur olmadıktan sonra neye yarar.
Çamaşır dediğin şey,gerdek gecesi hiç bir işe yaramayan şey tatlım.
İnan korseli yada fırfırlı olması hiç bişey ifade etmiyor.
Takılma bunlara,durduk yerede kendini hırpalama olurmu
canım 23 gün var ve davetiyeler basıldı zaten düğünde yapmıyoruz masraf olmasın ben dedim akrabam yok laf söz olmasın hemde düğün masrafı yapmayalım dedim
ben annesi ile yüz göz olamıyorum ama birikince ona sölüyorum oda ters konuşuyor
ben de yapmıcam kına yeri gelince kına için birşey sormadınız ben de yapmadım dicem yoksa giyerim nişan elbisesini evde aile arasında yaptık kimse görmedi görse ne olacak canım bunu giymek istedi derim ama onlara kızıp kendime ceza veriyorum sanırım
durum sadece iç çamaşırı değilki bunlar önemli ayrıntılar!
yarın bir günde aynısını yaparsa örneğin senin ayyakkabın var deyipde umursamazsa çok tanıdığım var tek kazakla kışı geçiren
canım 23 gün var ve davetiyeler basıldı zaten düğünde yapmıyoruz masraf olmasın ben dedim akrabam yok laf söz olmasın hemde düğün masrafı yapmayalım dedim
ben annesi ile yüz göz olamıyorum ama birikince ona sölüyorum oda ters konuşuyor
ben de yapmıcam kına yeri gelince kına için birşey sormadınız ben de yapmadım dicem yoksa giyerim nişan elbisesini evde aile arasında yaptık kimse görmedi görse ne olacak canım bunu giymek istedi derim ama onlara kızıp kendime ceza veriyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?