Anket çamaşır yumuşatıcısı

hangi çamaşır yumuşatıcısı??

• Ankete Katılan
    71

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
selam kızlar çamaşır yumuşatıcısı almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.çok güzel kokan ama kokusu yoğun olmayan bir yumuşatıcı istiyorum.fikir verin lütfen.. :71:

selam kızlar çamaşır yumuşatıcısı almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.çok güzel kokan ama kokusu yoğun olmayan bir yumuşatıcı istiyorum.fikir verin lütfen.. :71:

kesinlikle bingo bebeğimin dünyası çok güzel kokuyo tıpkı krem gibi :)
ben yüzey temizleyicisinide kullanıyorum

canımm bingo soft kırmızıı kullanıyorum iki yıldır çokta memnunum hele bi kokusu varrr harikaaa :16:

valla herkes bingo diyo.heralde bu işin ustası.ama inşallah iyi denk gelir bana ya.valla baya pahalı yani.minik şişede satsalar denemek için keşke..

senın ıcın banyoya gıttım :27::27::27::27::27:
yumos portakal çiçeği-aleovera özlü :)) harıka hem ekonomık hem cok guzel...

mavi yumoş kapaktan koklayınca güzel kokmuyor ama yıkanınca çamaşıra çok güzel koku veriyor. birde bingonun turuncusu

Pembe yumoş ekstra kullanıyorum cok memnunum kokusu kalıcı

kesinlikle bingo soft beyaz bebeğim için mükemmel dolabı açtığımda mis gibi kokuyo,bebek kokusu sanki kızımı her öpen bebek kokusu gitmemiş mis gibi kokuyo diyo bingonun marifeti oldğnu kimse bilmiyo üsteki komşum yazın balkondan sesleniyodu ne kullandın çamaşırlara diye harika kokusu var deneyin..

Son düzenleme:
bingo soft beyaz
yumoş extra lotus çiçeği
yumoş extra doğanın özü
vernel max lavanta&vanilya aroma therapy

bunlardan indirimde olanı..
muhakkak biri indirimde olur..

Back