Geçen eşim" sende çamaşır yıkama hastalığı var farkında mısın?"dedi.
Sonra bir komşum yıka yıka bitiremedin diye takıldı
Düşününce gerçekten hergün çamaşır yıkıyorum
Komşuların balkonunda haftada bir iki gün çamaşır asılı oluyor
Gerçekten sorunlu muyum diye düşünüyorum
Benim gibi olanlar varsa bir posta çamaşır yıķayacağım rahat rahat
Hahahah yeni evli misin bende ilk evlendiğimde öyleydim. Sonra düzeldi. Şimdi haftada 1 2 açıyorum. Gerçi şu an dusundum de yaz geldi 3 gündür çamaşır yıkıyorum. Aman bacım boşver git çamaşırını yıka kime ne
Literatürde öyle bir hastalık yok, ancak "obsesif kompulsif bozukluk" u eşinize bir sonraki gereksiz suçlamasında kullanmak üzere tavsiye edebilirsiniz.
Hahahah yeni evli misin bende ilk evlendiğimde öyleydim. Sonra düzeldi. Şimdi haftada 1 2 açıyorum. Gerçi şu an dusundum de yaz geldi 3 gündür çamaşır yıkıyorum. Aman bacım boşver git çamaşırını yıka kime ne
Balkonda çamaşır görmeyince merak ediyorum diyor yazlıkçı bu komşumyazın çabuk kuruyor ya nasıl mutlu oluyorum var ya.hele bide rüzgar varsa gelsin büyük boy çamaşırlar battaniyeleri nevresimler
Balkonda çamaşır görmeyince merak ediyorum diyor yazlıkçı bu komşumyazın çabuk kuruyor ya nasıl mutlu oluyorum var ya.hele bide rüzgar varsa gelsin büyük boy çamaşırlar battaniyeleri nevresimler
Diyorum ya çok benziyoruz, bir de astıktan sonraki yumuşatıcı kokusu rüzgar estikçe ne güzel oluyor :)) dediğin gibi yazın çabucak kuruduğu için en fazla 1 saatte topluyorum.
Diyorum ya çok benziyoruz, bir de astıktan sonraki yumuşatıcı kokusu rüzgar estikçe ne güzel oluyor :)) dediğin gibi yazın çabucak kuruduğu için en fazla 1 saatte topluyorum.
Konu eski ama yazayım:)
O hastalığın dibi bende
Askıda olmayan her kıyafet denenmiş bile olsa yıkanır
Çocuklar şu içince üstlerine bı damla dökülsün yıkarım
Halı paspas devamlı makinaya atarım
Yatak örtüsü 2 haftada battaniyeler her hafta yıkarım
Çarşaflarım haftada 3 kez yıkarım
Mutfaktaki sarı bez her makina çalışırken yıkanır
Montlar ceketler haftalık yıkarım
Bide makinaya atarken çamaşırları katlayıp koyuyorum buda başka bı takıntım
Genel olarak salon dağınık olabilir ona takmam ama asla ama asla çekmecelerkm dolaplairm dağınık olmaz
Koltukları yatağı 2 haftada bir çekerim
Ay bide minnak ikizlerim var şu saatte zor uyuttum makinaya Çamaşır atıyorum:))