Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa programda çalıştırğın çamaşırın niteliğini makina nereden biliyormuş?İnternette okumuştum, beyaz eşyaları kısa programda çalıştırmak daha fazla enerji tüketimine sebep oluyormuş. Emin olmak için tekrar bakayım dedim öyle bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Beyaz çamaşırları değil, beyaz eşyaları demiş. Ben de ilk öyle anladım sonra jeton düştü.kısa programda çalıştırğın çamaşırın niteliğini makina nereden biliyormuş?
Çok mantıksız, nasıl bir açıklama sunuyorlardıki? Yani benim çamaşır makinem kıssa programda 30 dak sürerken, normalde 2 saate anca yıkıyor. Kıssa da daha fazla enerji yakacağını sanmam.İnternette okumuştum, beyaz eşyaları kısa programda çalıştırmak daha fazla enerji tüketimine sebep oluyormuş. Emin olmak için tekrar bakayım dedim öyle bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
kurulumunu yapan satıcı bana da aynı şeyi söylemişti ama bulaşık makinesinde idi çamaşır makinesini bilemem kısa proğram var 65 derecede 1 saat yıkıyo bide 50 derece var ona ekonomik yazmışlar o da 3 saat yıkıyomuş ama daha az elektrik yakıyomuş ama hiç kullanmadım şimdi tasarruf yapim derken 3 saat makine calıştırmak pek mantığıma yatmadıİnternette okumuştum, beyaz eşyaları kısa programda çalıştırmak daha fazla enerji tüketimine sebep oluyormuş. Emin olmak için tekrar bakayım dedim öyle bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
kurulumunu yapan satıcı bana da aynı şeyi söylemişti ama bulaşık makinesinde idi çamaşır makinesini bilemem kısa proğram var 65 derecede 1 saat yıkıyo bide 50 derece var ona ekonomik yazmışlar o da 3 saat yıkıyomuş ama daha az elektrik yakıyomuş ama hiç kullanmadım şimdi tasarruf yapim derken 3 saat makine calıştırmak pek mantığıma yatmadı
töbe töbe öyleymiş gerçekten..Beyaz çamaşırları değil, beyaz eşyaları demiş. Ben de ilk öyle anladım sonra jeton düştü.
Söyleki 90 derecede 2 saat yıkanan camasır 2.20 kwh elektrık 85 l su harcıyormuş
Ama 60 derecede 2bucuk saatte yıkanan çamasır 1.20 kwh elektrık 73l su harcıyormus