• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır suyu

Camasir suyunu sadece wc hijyeninde kullanmak gerektigini, bunun disinda asla kullanilmamasi gerektigini biliyorum, son derece zararli, aman dikkat!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Direk çamaşır suyu yerine çamaşır suyu katkılı temizleyicileri tercih ediyorum.. direk çamaşır suyu kokusuna hiç dayanamam...

o çamaşır suyunun kap kacaktan temizlenmesi ne kadar zor biliyor musunuz?saatlerce durulamak lazım . hijyen yapıcam derken sağlığınızla nasıl oynayabiliyorsunuz anlamıyorum. ben yerleri bile silerken sadece banyoda çamaşır suyu kullanıyorum. onun dışında bol suyla da 2 kez duruluyorum. Allah aşkına kendinize sevdiklerinize bu kadar kötü davranmayın .

On oniki çok canım yüzey temizleyicilede bile basit çaplı olanlar bir kovaya en fazla iki kapak saglıgına yazık bitkisel bişeyler denesen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Titiz bir bayan olduğunuz belli, sürekli temizlik yaptığınız için bu kadar çamaşır suyu kullanmanızın hiçbir anlamı yok.

Kaldıki çamaşır suyunun ne kadar zararlı olduğunu biliyorsundur. Kaş yapıyorum derken göz çıkarmayın.

benimde yıllardır sorunum bu kurtulamadım bi türlü astım hastası oldum.tedavi gördüm iyilestim ama bazen çok abartyorum.bende merak ediyorum ne kadari yeterli:17:i

sadece banyoda ve tuvalette kullanıyoruz biz o da klozet için.yerler içinde çamaşır suyu katkılı deterjan kullanıyoruz.bazen büyük temizlik yaparken dolapları falan silmek için bi de.sürekli bulaşıkta yerleri silmekte falan kullanmak zararlı ve gereksiz bence.

Eşimle tartışmamıza yol açan bir sıkıntım var.
Ben temizlikte çamaşır suyu manyağı bi insanım. Bulaşık yıkarken suyuna mutlaka damlatırım. Çamaşırlardan zaten eksik etmem. Cam sileceksem camsilin içine bile dökerim. Yerleri silerken viledaya hele zaten kutunun dörtte birini döküyorumdur.
Sonra ayaklarımızın altı azıcık soyuluyor ama olsun. :1:
Eşim durumdan çok şikayetçi. Ona kalsa hiç kullanmasam sorun değil.
Sorum şu. Bi vileda suyuna ideal ölçü nedir, ben 10-12 kapak döküyorum ama domestos kapağıyla. Minik yani o.

Bulaşığa çamaşır suyu katmak mı :53: bence çok tehlikeli :26:

ben sadece mutfak lavabomu çamaşır suyuyla ovuyordum.
Ama bu yazılanlardan sonra onu da yapmam :53:

Okadar abartmaya ne gerek var...dilimizde derimizde kaç milyon mikrop yaşamını sürdürüyor bi bilseniz...ayrıca kokusunu içinize çektikçe kansere adım adım ilerliyorsunuz..ayaklarınızı buruşturacak kadar da abartmışsınız olayı.Kanser vakaları son zamanlarda boş yere artmadı zaten...çamaşır suyu katacağınıza sirke katsanız hem sağlığınız gitmez hem de içiniz rahat etmiş olur.

benimde yıllardır sorunum bu kurtulamadım bi türlü astım hastası oldum.tedavi gördüm iyilestim ama bazen çok abartyorum.bende merak ediyorum ne kadari yeterli:17:i
Bence her bulaşıkda kullanılmamasi lazım abartınca neler oluyor en iyi siz görmüşsünüz :20: zira ben çok kullanmıyorum ama arada sıradada olsa kullanıyorum o olmadanda olmaz bence :6:

Bence her bulaşıkda kullanılmamasi lazım abartınca neler oluyor en iyi siz görmüşsünüz :20: zira ben çok kullanmıyorum ama arada sıradada olsa kullanıyorum o olmadanda olmaz bence :6:

doğru soyluyorsun arkadaşım.ama hastalık gibi birşey bendeki duramiyorum.bundan sonra daha dikkatli olmaya calisicam :26:

Yanlis yapiyorsun arkadasim sagligina cok zararli bu kadar kimyasal...Mİkroplari oldurmek yerine mutasyona ugratiyor ve daha da basedilmez hale getiriyor camasir suyu...

Ben dedigin markayi ve diger buyuk markalari kullanmiyorum..
Neden dersen hayvanlar uzerinde acimasizca deneyler yapiyorlar gozune damlatiyorlar iciriyorlar vs vs..
Vicdanim el vermiyor sabun ve sirkeyle temizlik yapiyorum artik..
Erkab Samcinin temizlik onerilerinden memnunum tavsiye ederim..
Ayrica burayi da incelemeni tavsiye ederim: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=546218

Son düzenleme:
doğru soyluyorsun arkadaşım.ama hastalık gibi birşey bendeki duramiyorum.bundan sonra daha dikkatli olmaya calisicam :26:

heh şöyle sağlık herşeyden önemli ablamda sizin gibi aynı o geldi aklıma herşeyin fazlasi zarar az olsun öz olsun misali :13:

İnanmiyorum sen camasir suyuna asiksin resmen, camasir bulasik yaptigin her iste bu kadar abartili kullanman cok yanlis cok da zararli. İcindeki kimyasallari cildinizle, nefesinizle icinize cekiyorsunuz, zehirleniyorsunuz. Sadece Tuvalet ve lavabolara gece yatarken dokerim, sabah suyu bolca akitirim o kadar. Kokusuna tahammulum yok zaten, ellerimi hicbir deterjana maruz birakmam ki camasir suyuna deyeyim. Camasira niye kullaniliyor hic anlamiyorum, normal deterjanla yeterince temiz ve beyaz oluyor ki zaten. Birde bu is sonradan hastaliga donusuyor aman dikkat, ellerini camasir suyuyla yikayan bayanlar var.

Yuh ya çamaşır suyundan nefret ederim kimyasal diye temizliyor sanıyorsunuz ama kanserojen bir madde olduğunu düşünüyorum kolusundan bile nefret ederim. Sadece tuvalette bir miktar kullanılmasından yanayım o da çok az rahatsız etmicek şekilde. Su en güzel temizliği zaten kendi başına yapar. Hayatınızı böyle temizlikte kendinizi harcayarak geçirmeyin fazlası zarar.

abartilmasina karsiyim domestosu seviyorum kullaniyorum ama olculu esiniz hakli galiba

Ah bu camasir suyu...
Ben bi icmiyorum yani😎
Heryerde kullanirim camasir,bulasik,toz,cam,yer temizligi,koltuklar,banyo,wc,kuvet,balkon..... Aklina neresi gelirse..
Ellerim hep camasir suyu kokar,ev elbiselerimin hepsinde camasir suyu lekesi vardir.
Bagimlilik gibi,zararli ama vazgecemiyorum😔camasir suyu kokusunu duymayinca temiz degil gibi geliyor😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ah bu camasir suyu...
Ben bi icmiyorum yani😎
Heryerde kullanirim camasir,bulasik,toz,cam,yer temizligi,koltuklar,banyo,wc,kuvet,balkon..... Aklina neresi gelirse..
Ellerim hep camasir suyu kokar,ev elbiselerimin hepsinde camasir suyu lekesi vardir.
Bagimlilik gibi,zararli ama vazgecemiyorum😔camasir suyu kokusunu duymayinca temiz degil gibi geliyor😔
:1:

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

tam beni anlatmissiniz sanki

Back
X