• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır suyu

Bazı yorumları okuyunca dehşete düştüm :( Arkadaşlar biliyorum çoğumuz seviyoruz, sevmesek bile mecbur kalınca kullanıyoruz çamaşır suyunu. Kullanıyorum ben de ama öte yandan çok zararlı olduğunu da biliyorum tabi ki. Enbaşta klor var içinde. Klor bildiğiniz zehir :hasta: Havuzlara atıyorlar mikropları öldürsün diye misal. Yurt dışında yasaklanır, bizde hala kullanılır! Kanser yapıyor klor daha ne olsun :KK43: Klorsuz çamaşır suyu da varmış yurt dışında, ben görmedim bizde var mı bilmiyorum. Bence durabilidiğiniz kadar uzak durun. Yavrulara yazık. Hoppa

Uzmanlar da her yerde söylüyorlar. Herkesin bildiği zehir bu çamaşır suları. Kendinize zarar vermeyin bile bile.
Osman Hoca da söylemiş;

Kullanmayın şu zehirleri evinizde.. hele de mutfak tezgâhlarında sakının.. sağlık açısından çok tehlikeliler..

Kesinlikle kullanmıyorum çamaşır suyu
Çevremdekilere de kullanmamaları konusunda bilgi veriyorum
Kolon kanseri rahimağzı kanseri prostat kanseri nedeni
Klozete döküldüğünde 20 kova su dökmek gerekiyor ki arınsın arınmazsa kancalı yapıya sahip olduğu için .idrar sıcak ve nemli olduğundan oturur oturmaz cildinize yapışarak cildinizin oksijen kullanımını engelliyor ve dna yı bozuyor
Ben de bagimliydim kızlar hiç eksik etmezdim evden.kullanmayi bıraktıktan bir süre sonra nefesim rahatladı daha az hasta olmaya başladık

Yıllardır zehirlemişim çocuklarımı öyle ki sebzelerimi bile çamaşır suyu ile yıkardım
Ben bıraktım siz de bırakın kızlar..)))

Ve sanılanın aksine çamaşır suyu hastalık yapıcı mikropları öldürmüyor. Ortamda 100 bakteri var diyelim. Bunun ancak 2 tanesi hastalık yapıcıdır diğer 98 i saprofit yani iyi bakteri bize faydası olan .çamaşır suyu hastalık yapmayanlari öldürüyor hastalık yapanlara saldırıyor öldürmüyor. Saldırıya uğrayan mikrop kendine savunma yapıyor güçleniyor suş değiştiriyor yani.
Olay böyle devam ediyor.
Laboratuardaki idrar kültüründe denendi tarafımızdan..

Havuzlarda vs kullanılması da çok zararlı. Havuzun yanına geldiğimizde böyle elma sirkesini andıran ama onun kadar ekşi kokmayan bir kokuyla duyduğumuz, havuza girdiğimizde gözlerimizdeki lanet yanmayı sağlayan, su yuttuğumuzda da hayattan soğumamıza neden olan nefret edilesi bir şey maalesef.

Evi temizlerken de havuza girerken de kendimizi potansiyel kanser hastası yapıyoruz :(

Back
X