çok dikkatli olun çok tehlikeli sakın birdaha yapmayınAnnemle bugün bizde yapdık çok kötü olduk
Ben şimdi evime geldim de annemle sabah yaptık kustum o öksürdü dışarı çıktık koku gitmişti ama dk başı arıyorum annemi şimdi konuyu okuyunca bende psikolojik galiba kokusu burnuma geldi.2015 konusu
çok dikkatli olun çok tehlikeli sakın birdaha yapmayın
Zehir resmen Allah korumuş
Zaten camasir suyunu temizlik amaciyla kullaniyolar ki agartir sadece temizlik yerine zehirlerPorçöz asittir. Kezzap ve su karışımıdır.Çamaşır suyu ise bazdır. ikisi karışırsa nötrleşir yani temizlik etkisi kaybolur ve zehirli klor gazı açığa çıkar.bu karışım yüzünden birçok kadın öldü.bunu başka kadınlar denemesin diye yazıyorum.ikisi karışınca hem temizlemez hem öldürür
Yapmayın yahu şöyle şeyler öldürürAnnemle bugün bizde yapdık çok kötü olduk
Maske kullansaydin ya ev olsa neyse işyeri birdeAcil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum
hayır benim anlamadığım da şu siz hangi deterjanın ne amaçla kullanılacağını bilmiyormusunuz ?
yani porçöz dediğiniz yoğun kireç olan bölge dışında kullanılmaz zaten porçözle yer silmek nedir??
porçözü sadece çaydanlık içi yoğun kireç için kullanın geri kalan kireçler kireç çözücüsü ile kolaylıkla temizlene biliyor zaten.
Yani hiç bilmeseniz ürünlerin etiketleri üstündeki resimlere bakın orda zaten kullanılabilecek yerlerin resimleri var okuma bilmenize bile gerek yok arkada da uyarı logoları olur harbiden okuma bilmeye bile gerek yok.
Bunun adı temizlik takıntısı falan değil kimsede kusuruma bakmasın bunun adı saçmalık.
Hayır bu ürünlerin hepsini kimyagerler üretiyor üstünede gerekli olan tüm uyarıları koyuyorlar kimsede vay efendim minicik yazı demesin aldığı ürünün etiketindeki logoya 2 saniye baksın.
Canım Buda iyiymişVala dikkat edin kendinize, bu kadar takıntılı olmayın. Çamaşır suyu yeter zaten. Aklıma bir başka tanıdığım geldi, ama o işi bayağı abartmıştı, alkolle siliyordu her yeri, eve giren sarhoş çıkıyordu.
Eki Görüntüle 2137272
Okuma yazma bilmemek falan ne demek?
porçöz de mi çalışıyorsun acaba?
Ne bu uslüp
Sen bankalarda sana minnacık yazıyla yazılan sözleşmeleri okumayıp imzalar sonra dava açarsın ben her yere yazacağım kocaman yazılsın
Ben hiç kullanmadım porçöz çif bilmem ne bir sürü marka var ne bilelim Bizler
Bence çaydanlık için bile kullanmayınporçözü sadece çaydanlık içi yoğun kireç için kullanın geri kalan kireçler kireç çözücüsü ile kolaylıkla temizlene biliyor.
Evet babaannem yapardı hatırlıyorumDünyayı titiz kadınlar kirletiyor biliyorsunuz değil mi eskiden insanlar külle toprakla temizlermiş tası çanağı mis gibi de parlarmış her şeyin çözümü doğada ama bizler nedense bi kimyasal tutturmuş gidiyoruz allah sonumuzu hayrede
Bence çaydanlık için bile kullanmayın
Bu kimyasallar resmen zehir. Gıda ile temas eden, havası solunan hiçbiryerde kullanılmamalı. Temizlik adı altında kadınlarımız kendilerini , eşlerjni, çocuklarını zehirliyor. Evime kimyasal hiçbirşey sokmuyorum. Buna kimyasal çamaşır suyu dahil. Tamamen bitkisel deterjanlar kullaniyorum..
Çaydanlık ve su ısıtıcılarındaki kireci çozmek icin sirke veya limon tuzu birebir. Suyu doldurun içine 1 yemek kaşığı limon tuzu veya 1 çay bardağı sirek koyup kaynatın. Sonuç pırıl pırıl.. (sirke ve limon tuzunu aynı anda koymayin. Birinden birini kullanın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?