Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :(
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :(
işyerindeyim Cıkamıyorum :(

intihar mı etmek istedin hayırdır?

iş yerinde bi pencere,balkon falan yok mu? çabuk hava alacak bir yer bul bence.
camdan kafanı çıkar yada balkona çık hiç olmadı evi terket, evi havalandır. bu yaptığın intihar biliyosun dimi?
Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...
Sildim Camasır suyunu İyi temizlensin diye Porçöz döktüm.... ofisteyim İşyerinin tuvaletine Yaptım Actım heryeri Temiz hava giriyor içeriye :(
Ayran falanda İçtim Ama kısa kısa nefes alıyorum Derin aldıkça gögüs kafesim agrıyor

Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...
Sildim Camasır suyunu İyi temizlensin diye Porçöz döktüm.... ofisteyim İşyerinin tuvaletine Yaptım Actım heryeri Temiz hava giriyor içeriye :KK43:
Ayran falanda İçtim Ama kısa kısa nefes alıyorum Derin aldıkça gögüs kafesim agrıyor

Durumunuz çok kötüyse hemen acil servise başvurun lütfen.

Disardayim suan,,, derin nefes alip kendimi zorlanayacagim. Buzlu su iciriyorlar isyerimdekiler. Toparlanmaya calisiyorum.

Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:

Off bende yaptım bu deliliği.
İş yerinden çıkamıyorsan kafanı camdan çıkart içeriyi de havalandır hemen.

:KK70:Kiz ikisinden biri yeterdi zaten bekletince tertemiz oluyo zaten neyse gecmis olsun ucuz attlattin essikle bile ikisini karistrinca bile kotu oluyo insan porcozle camasir suyunu bir arada dusunemiyorum:confused:

Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:
O zehirli gaz işte klor gazi... hic okumuyor musun kullandığın urunun üstunu.. baska temizleyicilerle birlikte kullanmayin klor gazi olusturur diyor... hemen acile git bu olay sende astim hastaligi bile birakabilir aynisi ablamin basina geldi cunku ordan biliyorum.. hemen bi acile git

Geçen bayram bende yaptım bir benzerini .Bayram boyunca yarı baygın yarı uyanık bir gariptim . :KK43:

Back
X