Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
intihar mı etmek istedin hayırdır?
iş yerinde bi pencere,balkon falan yok mu? çabuk hava alacak bir yer bul bence.
Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...camdan kafanı çıkar yada balkona çık hiç olmadı evi terket, evi havalandır. bu yaptığın intihar biliyosun dimi?
Sanayiii burasi ev degilki. Siz olsani sizde cildirirsiz. Beyaz fayanslar ve igrecnc simsiyah ayak izleri :/Seni bu kadar hayattan soğutan neydi?
Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...
Sildim Camasır suyunu İyi temizlensin diye Porçöz döktüm.... ofisteyim İşyerinin tuvaletine Yaptım Actım heryeri Temiz hava giriyor içeriye
Ayran falanda İçtim Ama kısa kısa nefes alıyorum Derin aldıkça gögüs kafesim agrıyor
Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()
Neden bu kadar sert konusuyorsunuz ? Size bu sekilde sert yaklasmadim ben . Lutfen yazdiginiz mesajlara dikkat edin.Ortamı temizliyorum "sanıp" , iç organlarını hunharca kirletip zehirleyen insan.
O zehirli gaz işte klor gazi... hic okumuyor musun kullandığın urunun üstunu.. baska temizleyicilerle birlikte kullanmayin klor gazi olusturur diyor... hemen acile git bu olay sende astim hastaligi bile birakabilir aynisi ablamin basina geldi cunku ordan biliyorum.. hemen bi acile gitAcil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()