her şerde bir hayr var diye boşa denmemişGomlegin diger yerlerine de camasir suyuyla desenler yapabilirsiniz. Annem benim tisortume oyle yapmisti cok da guzel olmustu ilk halinden daha cok sevmistimyada lekeler gomlegin alt kismindaysa yine camasir suyuyla ombre yapabilirsiniz. Beyazdan murdume dogru gecisli hos olur bence.
vermişler sana pratik çözümü al iştekumaş boyası fikri geldi de
ben daha pratik çözümleri var mı ki diye bakıyorum
çok hoşsunuz hiç gülecek dermanım yoktu.vermişler sana pratik çözümü al iştehepsine çamaşır suyu damlat diye
niye dermanın yok bacım bak ben gibi sıcakta mesaide misin nasıl mesai ise kk dayımçok hoşsunuz hiç gülecek dermanım yoktu.
çok yaşayın siz
Ombre koyudan aciga renk gecisi demek. Gomleginizin en alti yani leke olan bolge beyaz olacak sonra pembe mor murdum diye giderek koyulasacak yukariya dogru. Boyle yapmak isterseniz eger bir legene camasir suyunu 1 e 3 oraninda suyla seyrelterek koyun gomlegin gogus kismini ve asagisini 5 10 dakika camasir suyunun icinde bekletin. Sonra legenin icine tekrar camasir suyu koyun ama bu defa suyu biraz daha az ekleyin ve gomlegi ilk islattiginiz yerin daha asagisindan legenin icine koyun yine 5 10 dakika bekletin. Bu sekilde camasir suyunun derisimini azaltarak gomlegin en alt tarafina kadar inin. En alt tarafi sadece camasir suyunun icinde bekletin. Anlatabildim mi bilmiyorum ama yapmak isterseniz youtubeda cok guzel videolar var bakabilirsiniz.
üzüldün di mi orada senden pratik öneri geldi diyevermişler sana pratik çözümü al iştehepsine çamaşır suyu damlat diye
taam taaam başka gömleğime de kumaş boyama yaparım, olur?
Allah Allah neler varmış ya hu
tonu tutturamazsam yıkayınca çıkar mı peki?
gömleği her giydiğimde çıkmadan önce kızıma boyatmak da eğlenceli olabilir
taam taaam başka gömleğime de kumaş boyama yaparım, olur?
heh şimdi anlaşıldı meseleşimdiiii boyanın kutusunu 3 liraya satıyorum abla kaç tane vereyim
o zaman bu yöntem tehlikeli, bir seferde hayatta beceremem ben.Yok çıkmaz yıkayınca. Arkadaşın dediği gibi keçeli kalem de işe yarayabiling.
o olmaz bu olmaz dedigimi nerden cikardin acaba? Aklima yatanlari belirttim zaten.bebeğim ne istiyosun söyle bize..o olmaz bu olmaz..yer çekimsiz ortamda muz yiyim çilek tadında olsun der gibiyolla bana ben eski haline çevirir yollarım saa
onun bir espri oldugunu anlamayanin cikacagini hesap etmemistim dogrusu :)Çamaşır suyu lekesinin çitilemeyle çıkabilceğini düşünebildiğine göre hiç çamaşır suyu kullanmamışsın canımyapaçak bişey yok maalesef anca boyayabilirsin veya üstüne bişeyler dikebilirsin
o olmaz bu olmaz dedigimi nerden cikardin acaba? Aklima yatanlari belirttim zaten.
He yolliyim da on liraya bana sat di miyemem bu numaralari
gıcık hıh yok sana bir şey satmam ben:)
:)
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?