Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.023 3.044 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Kutbettin #101 JahanG .!.: İnşallah.. hâlâ da regl olmadım acaba değerlendirmek mi lazım bu günleri de Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günlerin mi ki
JahanG .!.: İnşallah.. hâlâ da regl olmadım acaba değerlendirmek mi lazım bu günleri de Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günlerin mi ki
Pocha_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2021 269 193 31 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Kutbettin #102 Bilmiyorm vala ovulasyon testleri yapmadım hiç. Gecikince belki yumurtlama gecikmiştir diye öylesine bi düşündüm Sidraa .!.: Yumurtlama günlerin mi ki Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorm vala ovulasyon testleri yapmadım hiç. Gecikince belki yumurtlama gecikmiştir diye öylesine bi düşündüm Sidraa .!.: Yumurtlama günlerin mi ki Genişletmek için tıkla...
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.023 3.044 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Kutbettin #103 JahanG .!.: Bilmiyorm vala ovulasyon testleri yapmadım hiç. Gecikince belki yumurtlama gecikmiştir diye öylesine bi düşündüm Genişletmek için tıkla... Alakası yok canım genelde adet sonrası oluyor Bende yapmadım hiç sadece adet sonrasını sıkı sıkı değerlendirdim
JahanG .!.: Bilmiyorm vala ovulasyon testleri yapmadım hiç. Gecikince belki yumurtlama gecikmiştir diye öylesine bi düşündüm Genişletmek için tıkla... Alakası yok canım genelde adet sonrası oluyor Bende yapmadım hiç sadece adet sonrasını sıkı sıkı değerlendirdim
Pocha_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2021 269 193 31 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Kutbettin #104 Sidraa .!.: Alakası yok canım genelde adet sonrası oluyor Bende yapmadım hiç sadece adet sonrasını sıkı sıkı değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Umut fakirin ekmeği deyip saçmalamışım o zaman
Sidraa .!.: Alakası yok canım genelde adet sonrası oluyor Bende yapmadım hiç sadece adet sonrasını sıkı sıkı değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Umut fakirin ekmeği deyip saçmalamışım o zaman
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.023 3.044 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Kutbettin #105 JahanG .!.: Umut fakirin ekmeği deyip saçmalamışım o zaman Genişletmek için tıkla... Estağfurullah