Çamaşır suyu ile gebelik testi yapanşar fotoğraflı

Merhabalar, bu yöntemi yeni okudum. Gerçekten doğru sonuç mu veriyor? Ne kadar bi köpüklenme olması gerekiyo idrarda? Bu sabah yaptım. Plastik bi bardakta. Nerdeyse 1cm kadar beyaz köpük oldu. Adetim gecikeli 4.gün bugün.

Canım pek sağlam bi yöntem dğl idrar asit sonuçta madem 4 gün geçmiş çubuk test alıp yap. Ben deneme amaçlı yaptım yani bel bağlamadım adetim geçtiğinin 3.günü test yaptım iki gün üst üste pozitif çıktı denk gelmiş işte

Bana da mantıksız geliyor aslında, bazen temizlik yaparken klozete döktüğümde 15dk sonra bile o köpüğü görüyorum çünkü. İkisi de asitli, tepkimeye girmesi normal gibi gelmişti..
Cesaret edemiyorum valla test yapmaya, tek çizgi görücem diye. Pazartesiyi bekliyorm test almak için, evde yok.. sizin göğüslerinizde hafif batmalar, sızlamalar olmuş muydu? Burda herkes aşırı hassas bi göğüsten bahsediyor ama bende yok o. Sol göğsüme kramp gibi giren, sızlamalar var.

Şimdi kişiden kişiye değişiyor sizin batma olabilir baskasının da ağrı. Mesela şuna dikkat edin vücudunuzu tanımanız lazım önceden göğüste batma falan oluyormuydu. Benim hamile olmadan önceki ay ve hamile kalacagım ay göğüslerim acıyordu şiddetli bir ağrı dğl ama genelde ben yüzüstü uyurum o pozisyonda uyuyunca ağrırdı bazen ağrısını hissederdim. Baş dönmeleriniz baş ağrınız ve sık idrara çıkma oluyor mu bunlar en belirgin belirtiler

Göğüs ağrım regl'den 1 2 gün önce olurdu yanlarında, hamlama ağrısı gibi. Bu şekilde batmalar olmadı hiç. Tatlı tatlı bi baş dönmesi var, sık idrara da çıkıyorum. 2 hafta önce 3 4 gün baş ağrısı yaşadım şiddetli, 1 haftadır yok. Bunları inşallah psikolojik olarak hissetmiyorumdur

İnsaAllah psikolojik dğldir ama bunlar genelde fiziki belirtilerdir illa anlar insan peki önceden regliniz gecikir miydi

İnsaAllah psikolojik dğldir ama bunlar genelde fiziki belirtilerdir illa anlar insan peki önceden regliniz gecikir miydi
Strese ve ağrı kesici kullanımına bağlı gecikmelerim olurdu. Ama 6 7aydır 32.gün regl kanaması gelirdi. Migrenim var ona rağmen ilaç almıyorum gecikme yaşayıp da kafam karışmasın diye. Bir de
Her zaman evde tayt giyerim. Şu 2 3 gündür tayt sanki alt karnımda ağrı yapıyor, sıkıyo gibi. Aşağı indiriyorum ya da rahat pijama gibi şeyler giyince geçiyor. Hassasiyet mi oluştu acaba. Of çok ümitleniyorum ya

Hayır canım şuan pijama lastiği rahatsızlık vermez. Sen test yapana kadar ağrı kesici atmayı bırak. Ptesi testin sonucuna göre devam edersin artık. Nolur nolmaz

Hayır canım şuan pijama lastiği rahatsızlık vermez. Sen test yapana kadar ağrı kesici atmayı bırak. Ptesi testin sonucuna göre devam edersin artık. Nolur nolmaz
İnşallah şu 2 3 günde de gelmezse kanama yapıcam bakalım cevaplarınız için de çok teşekkür ederim. Sanırım sizde hamilesiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Genelde 2 3 gün gecikme normal diye karsılanır. Senin kaç gün gecikir genelde. Bir de baksana 4 gün oldu
2 3 gün gecikir normalde benim. Gecikmeleri düşünerek bugün artık olurum diyordum ama hiç gelecek gibi değil bugün

Hamilelerin duası tutarmış. Dua edin nolur
İnsaAllah Rabbim bu Ramazanı şerifin hatrına geç zamana bırakmasın ptesiye müjdeli haberi alırsın insaAllah Rabbim geciktirmesib en kısa sürede sevindirsin çokça aaaaamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…