- 23 Kasım 2020
- 2.023
- 3.044
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu aksam denedim de eşim evde yarın aürekli yapıp yapıp negatif çıkıyor onu da umutlandırmak istemiyorumGoogle üzerinden giriş yaparsan ekleyebilirsin ama neden test almıyosun?
DeneyeyimGoogle üzerinden giriş yaparsan ekleyebilirsin ama neden test almıyosun?
Test negatifse yoktur. Günün geçti mi? En düşük hormonu bile algılar ha biz burdan çamaşır suyun çok köpürmüş mü diyelim canım? Sağlık ocağına gidip kan verebilirsin en garantisi. Bu diğerleri fasa fisoBen bu aksam denedim de eşim evde yarın aürekli yapıp yapıp negatif çıkıyor onu da umutlandırmak istemiyorum
Bundan bir hafta önce belirtiler vardı ama umutlanmak istemedim üzerine adet gördüm ama adet görüpte gebe kalan biçok arkadasım var umut işte havadan nem kapıyoruzTest negatifse yoktur. Günün geçti mi? En düşük hormonu bile algılar ha biz burdan çamaşır suyun çok köpürmüş mü diyelim canım? Sağlık ocağına gidip kan verebilirsin en garantisi. Bu diğerleri fasa fiso
Adet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkmıştır. O bahsedilen üstüne görme başka olay adet gibi değil o leke gibi. Ama kan ver için rahat etsin.Bundan bir hafta önce belirtiler vardı ama umutlanmak istemedim üzerine adet gördüm ama adet görüpte gebe kalan biçok arkadasım var umut işte havadan nem kapıyoruz
Deneyeyim
Doğrudur ama bildiğimiz adet gördülerAdet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkmıştır. O bahsedilen üstüne görme başka olay adet gibi değil o leke gibi. Ama kan ver için rahat etsin.
Öyledir canım, çamaşır suyunu da onlar mı dediler?Doğrudur ama bildiğimiz adet gördüler
Öyledir canım, çamaşır suyunu da onlar mı dde
Teşekkür ederim cvpların içinÖyledir canım, çamaşır suyunu da onlar mı dediler?
Hamile misiniz? Merak ettimMerhabalar gebelik testi yaptım dün pozitif çıktı bugn yine yaptım başka marka oda düne göre DHA koyu pozitif çıktı sizce gebemiyim ve eşime kutu hazrldm söylemelmym
Evet 12 haftalıkHamile misiniz? Merak ettim
Yani bendede 2 gün üst üstte çamaşır suyu üstüne yanlışlıkla çiş yaptım accayip köpüklendi ama bilemedim yaniiEvet 12 haftalık
Ahahhahh havadan nem kapıyoruz vae mı belirtilerYani bendede 2 gün üst üstte çamaşır suyu üstüne yanlışlıkla çiş yaptım accayip köpüklendi ama bilemedim yanii
Aynen bende merak ettim adet geçince mi yaptınız bu testiMerhaba bişey sormak istiyorum. Adetiniz gecikmişmiydi?
Evet canım gecikti meğer o sürede gerçelten hamileymişim yani test yanıltmadıMerhaba bişey sormak istiyorum. Adetiniz gecikmişmiydi?