Çamaşır suyu ile gebelik testi yapanşar fotoğraflı

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.023
3.044
Merhaba kızlar evde çamaşır suyu ile gebelik testi yapan var mı. Ben yaptım böyle bir sonuç verdi ama bende hiç bir gebelik belirtisi yok ama bebek istiyoruz biz. Belirtisi olmayıp gebe kalan var mı acaba. Fotoğrafı ekleyemiyorum neden acaba

Google üzerinden giriş yaparsan ekleyebilirsin ama neden test almıyosun?

Ben bu aksam denedim de eşim evde yarın aürekli yapıp yapıp negatif çıkıyor onu da umutlandırmak istemiyorum
Test negatifse yoktur. Günün geçti mi? En düşük hormonu bile algılar ha biz burdan çamaşır suyun çok köpürmüş mü diyelim canım? Sağlık ocağına gidip kan verebilirsin en garantisi. Bu diğerleri fasa fiso

Test negatifse yoktur. Günün geçti mi? En düşük hormonu bile algılar ha biz burdan çamaşır suyun çok köpürmüş mü diyelim canım? Sağlık ocağına gidip kan verebilirsin en garantisi. Bu diğerleri fasa fiso
Bundan bir hafta önce belirtiler vardı ama umutlanmak istemedim üzerine adet gördüm ama adet görüpte gebe kalan biçok arkadasım var umut işte havadan nem kapıyoruz

Bundan bir hafta önce belirtiler vardı ama umutlanmak istemedim üzerine adet gördüm ama adet görüpte gebe kalan biçok arkadasım var umut işte havadan nem kapıyoruz
Adet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkmıştır. O bahsedilen üstüne görme başka olay adet gibi değil o leke gibi. Ama kan ver için rahat etsin.

Eklentiler

• 20210111_200618.jpg
    20210111_200618.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 4.012
Ben daha önce kendimde netten bakmıstım ciddiye almadım arkadasım ben yaptım çıktı kan verdim kanda da çıktı dedi öyle bende deneyeyim dedim ona bu fotoyu attım aynı seninki gibi köpürdü dedi bende acaba baska yapıp sonucu doğru çıkan var mı diye. Gidip kan vereyim varsa eğer eşim çok hassas bu konıda umutlandırmak istemiyorum onu da
Öyledir canım, çamaşır suyunu da onlar mı dde

Merhabalar gebelik testi yaptım dün pozitif çıktı bugn yine yaptım başka marka oda düne göre DHA koyu pozitif çıktı sizce gebemiyim ve eşime kutu hazrldm söylemelmym

X