G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 51 -5 32 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #1 Ilk defa aldim.Kokusunu merak ettim.Kokladim kokmuyor.Sonra üstunde solumayin yazisini gordum.Paketi yeni acmistim.Ustten kokladim burnuma toz falan gelmedi.Ne gibi bi zarari var?
Ilk defa aldim.Kokusunu merak ettim.Kokladim kokmuyor.Sonra üstunde solumayin yazisini gordum.Paketi yeni acmistim.Ustten kokladim burnuma toz falan gelmedi.Ne gibi bi zarari var?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.419 88.684 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #2 Sizde sağlık anksiyetesi mi var?
G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 51 -5 32 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #3 Orangegreysky .!.: Sizde sağlık anksiyetesi mi var? Genişletmek için tıkla... Evet
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.419 88.684 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #4 gulsahdilsah .!.: Evet Genişletmek için tıkla... Anladım, çamaşır sodasını çamaşırlara da kullanıp kokluyoruz her türlü, tinerci gibi koklamadıysanız ki koklamamışsınız sorun olacağını sanmıyorum
gulsahdilsah .!.: Evet Genişletmek için tıkla... Anladım, çamaşır sodasını çamaşırlara da kullanıp kokluyoruz her türlü, tinerci gibi koklamadıysanız ki koklamamışsınız sorun olacağını sanmıyorum
Donya Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 3.699 13.350 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #5 Şimdi sen nefes darlığı vs yaşayacaksın ama hiç alakası yok çünkü hiçbir şey olmaz. O kadar net yani. Bana inanmıyorsan zehir hattını ara :)
Şimdi sen nefes darlığı vs yaşayacaksın ama hiç alakası yok çünkü hiçbir şey olmaz. O kadar net yani. Bana inanmıyorsan zehir hattını ara :)
G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 51 -5 32 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #6 Orangegreysky .!.: Anladım, çamaşır sodasını çamaşırlara da kullanıp kokluyoruz her türlü, tinerci gibi koklamadıysanız ki koklamamışsınız sorun olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Camasirdaki daha az ama hem suyla karismis neyse yinede tesekkurler
Orangegreysky .!.: Anladım, çamaşır sodasını çamaşırlara da kullanıp kokluyoruz her türlü, tinerci gibi koklamadıysanız ki koklamamışsınız sorun olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Camasirdaki daha az ama hem suyla karismis neyse yinede tesekkurler
G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 51 -5 32 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #7 Donya .!.: Şimdi sen nefes darlığı vs yaşayacaksın ama hiç alakası yok çünkü hiçbir şey olmaz. O kadar net yani. Bana inanmıyorsan zehir hattını ara :) Genişletmek için tıkla... aynen googleden bakiyorum ne belirti varsa hemen bende oluyor
Donya .!.: Şimdi sen nefes darlığı vs yaşayacaksın ama hiç alakası yok çünkü hiçbir şey olmaz. O kadar net yani. Bana inanmıyorsan zehir hattını ara :) Genişletmek için tıkla... aynen googleden bakiyorum ne belirti varsa hemen bende oluyor
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.419 88.684 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #8 gulsahdilsah .!.: Camasirdaki daha az ama hem suyla karismis neyse yinede tesekkurler Genişletmek için tıkla... Aktif olarak çamaşırların yapısına işliyor, daha az değil :) yine de derken tatmin olmayacaksınız herhalde, doktora gidin madem
gulsahdilsah .!.: Camasirdaki daha az ama hem suyla karismis neyse yinede tesekkurler Genişletmek için tıkla... Aktif olarak çamaşırların yapısına işliyor, daha az değil :) yine de derken tatmin olmayacaksınız herhalde, doktora gidin madem
Donya Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 3.699 13.350 9 Aralık 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #9 gulsahdilsah .!.: aynen googleden bakiyorum ne belirti varsa hemen bende oluyor Genişletmek için tıkla... İşte bunu biliyosun demek ki zehirlenmedin. Hem zehirlensen duramazsın ölürdün. Ölmediğine göre yap bi kahve iç aman
gulsahdilsah .!.: aynen googleden bakiyorum ne belirti varsa hemen bende oluyor Genişletmek için tıkla... İşte bunu biliyosun demek ki zehirlenmedin. Hem zehirlensen duramazsın ölürdün. Ölmediğine göre yap bi kahve iç aman