Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dördüncü ayda Istanbula gidiyorum ve ordan alisveris yapmak istiyorum. Camasir makinesinde ýikanan haliyi nerden alabilirim, tavsiye edebileceginiz yerler var mi?
Hali derken? mesela benim 1 e 3 yollugum var. Degisik bisey o yikaniyor. Alti bu siradan jel taban yolluklardan degil. English homa dan aldigim 1.20 ye 2 metrelik halim var saggy gorunumlu o da yikaniyor. Her hali yikanmaz ya da makinaya girmez heralde kasteddigin nasil bisey ki ebatlari filan
Hali derken? mesela benim 1 e 3 yollugum var. Degisik bisey o yikaniyor. Alti bu siradan jel taban yolluklardan degil. English homa dan aldigim 1.20 ye 2 metrelik halim var saggy gorunumlu o da yikaniyor. Her hali yikanmaz ya da makinaya girmez heralde kasteddigin nasil bisey ki ebatlari filan