Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nemida sende çok uğraşıyomuşsun be arkadaşım, ben senin gibi yapsam çıldırırm herhalde.kafamçokkarıştı
ben de bu gün eşimin krem rengi pantolonuyla kızımın pembe tisörtünü birlikte yıkadım ve bekletme yaptım. Bekletme sırasında Krem rengi pantolonla pembe tisört üstüste gelmiş Pantolonda pembe lekeler oluştu. Koslaya koydum çıkartmadı. Acaba bu kumaş boyama nasıl olur??? Daha önce böyle bir şey olduğunda çamaşır suyuyla suyu karıştırıp içinde bekletiyordum. Sonrada 90 derecede yıkıyordum. Eşimin bir sürü beyaz pantolonu oldu :))) Bu sefer böyle yapmak istemiyorum. Kuru temizleyici çıkarabilir mi? Kumaş boyama hakkında bilgisi olan var mı???
Bekletme yapacaksanız çamaşırların renklerini dikkate alın...
çamaşır makinesinde bekletme yapıyormusunuz.mesela beyazları çamaşır suyunda elde bekletmek yerine makinede kapatıp bekletildigini duydum.uygulayan varmı. çamaşırlarda bekletince yıpranma oluyormu.memnun kaldınızmı?
ben de bu gün eşimin krem rengi pantolonuyla kızımın pembe tisörtünü birlikte yıkadım ve bekletme yaptım. Bekletme sırasında Krem rengi pantolonla pembe tisört üstüste gelmiş Pantolonda pembe lekeler oluştu. Koslaya koydum çıkartmadı. Acaba bu kumaş boyama nasıl olur??? Daha önce böyle bir şey olduğunda çamaşır suyuyla suyu karıştırıp içinde bekletiyordum. Sonrada 90 derecede yıkıyordum. Eşimin bir sürü beyaz pantolonu oldu :))) Bu sefer böyle yapmak istemiyorum. Kuru temizleyici çıkarabilir mi? Kumaş boyama hakkında bilgisi olan var mı???
Bekletme yapacaksanız çamaşırların renklerini dikkate alın...