• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinesi üzerine koyulabilecekler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deterjan kutusu, içinde sabun olan kayık kase, makyaj malzemelerimin ve kremlerimin olduğu kozmetik çantam var (yatak odası takımımın tuvalet masası olmadığı için kozmetikleri mecburen makinemin üzerine koyuyorum)
Bana da çok kalabalık geliyor ama koyacak başka yerim yok :(

English home dan kare zarif bir tül örtü, üzerinde de incili sepetin içinde incili küçük el havluları, ve kadife kaplı süs sabunlar var.

3 lü mum ve koku şişesi var ayrıca ufak bir sepet ve içerisinde kişisel malzemelerimiz mevcut raf olana kadar öyle kalacaklar raf olduğunda sadece mum ve koku şişem olacakHoppa

sweat home kovaları var ya deterjan falan koymak için onalara koyup üstüne koyulabilir

benım makına dolabın ıcınde de
acıkta olsaydı kesın dekoratıf mum falan koyardım romantık ınsanım ben banyomda bıle mum tablo cıcek falan var :)

renkli ve beyaz deterjanlarımı koyduğum iki tane kutum var sadece :)
onlarda banyonun diğer aksesuarlarıyla uyumlu renkte

Benim yüz yıkama jelim nemlendiricim fln var bende cok rahatsız oluyorum ama napim :(

Ben şimdilik kına sepetimin içine yüz havlusu koydum eşim ve ben için ama ceyiz de alıp tamamlayamadigim küçük süslü bi hasır sepet almıştım içine küçük 6 yada 12 havlu koyuluyo bizim burda igne oyasi yapıp :)

Bizimkinin uzerine annem buyuk buyuk bidon camasir sularini koymus. O kdr buyuklerki dolabada sakliyorum. Atasim geliyor cope. Goz yoran seyleri sevmiyorum.
Ablamin makinasinin ustune dortken ve derin bi dolap aldik. En temizi. Yine camasir sulari felan var ama dolabin icindeyken daha derli toplu duruyorlar.

Hicbir sey yok cunku makine sikmaya gecince kendinden geciyor, ustunde bir sey olsa devirir?

Ben iki cocuklu ve küçügü çok kurtlu bir anne olarak oğlum örtüyü cekip üzerlerindekileri kirdiktan sonra örtüde dahil hicbirsey koyamiyorum.ama güzel güzel koyanlara cok imreniyorum.kayinvalidemde güzel hasir sepet içinde cok güzel havlular ve mis kokulu sabunlar var

Benimkinde de deterjan kutusu yumuşatıcı bir sepet içinde havlu, sabun ve dekoratif mum var bir tane.

Ben incik cincik süs hiç sevmem. Çamaşır makinesi dahil her taraf boş veya boşa yakın sade olacak. Çamaşır makinesinin üzerine gitse gitse deterjan, yumuşatıcı, bir de sabun sepeti gider. Hepsi de ihtiyaç sonuçta. Süsse sabunlar da kokulu, renkli süs gibi durur. Hem lazım oldukça elinin altında, al kullan. Çamaşır makinesi üstüne kalabalık, incik cincik süs yakışmaz bence.

Back
X