• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinesi üzerine koyulabilecekler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
mumkunse boş bırak bırsey koyma, dekoratıf bısıler ararsan sepet havlular var onlardan koyabılırsın ya da madame coco da bıblolar oluyor denız kabugu seklınde ıcıne kokulu yaprak falan koyarsın..

mumkunse boş bırak bırsey koyma, dekoratıf bısıler ararsan sepet havlular var onlardan koyabılırsın ya da madame coco da bıblolar oluyor denız kabugu seklınde ıcıne kokulu yaprak falan koyarsın..
Aa hemen arastırıyorum ;)

Fotografmı?
Dügün Fotografınızı koyun ozaman cok yakısır,gören gözünü alamaz:KK48:

nişan alışverişinde alınan su sandıkların küçüğünu koydum içinde de eşimi traş malzemeleri dış fırçaları falan var agzıda kapalı oldugu için görunmuyor..aynamın önunde de hiç bişi yok..Bilmıyorum ama bırının banyosuna gırdıgımde dıs fırcasını görmek bnm mıdemi bulandırıyo ..Bi arkadaşımın makınasının ustunde bı suru ıvır zıvır ve tum ceyızındeki havlular var artık bi gun alıp hepsını kırlıge atıcam makına nefes alsın die:))))

runner var ,
camasır makınem balkonumda ufacık bır odada duruyor ,
üzerinde runner ve patates sogal sepetım var
odanın ıcınde raflar raflarda deterjanlar sepetler var sepetlerı ıcındede toz bezlerım :) fakırane bısı ama guzel yanı

Sade bir örtü var, bazen büyük mum koyarim ama calisirken düserler diye cogu zaman onu da kaldiriyorum. Ben hic sevmem göz önünde deterjanlari. Hersey dolapta durunca daha bir derli toplu güzel duruyor.

Örtü vs sevmiyorum hiç. Dekoratif oda kokusu ve banyo takımının sabunlugu içerisinde kokulu sabunlar var. Kalabalık janjanli örtülü yok güllü pamuk kutuları vs beni boğuyor.

benim makinemin üstüne annem kapitone diktirdi. üstüne çeyizde alınan kilitli hani makyaj eşyalarını koyduğumuz aynalı kutu varya onu koydum içinde aseton, pamuk falan var bide bir kaç duş jeli. misaifr gelince hoop kapatıyorum bazen . bir de kağıt havlu var o kadar. bende sevmem herşeyin oraya dizilmesini

Kaynanacigima kalsa kendi makinasiyla aynı olucak,o gelinlik gibi olan ortulerden serilicek. Ama yok hiç birşey ustunde,inatlada olmayacak! :-D

Örtüsü var.
Deterjanı var, yumuşatıcı, leke çıkarıcı, lavabo deterjanı.
Yok yok.
Perşembe pazarı gibi :KK70::KK70:
Kaldırsam annem kızıyor.
Kendi evim olsa hiçbir şey koymam.
Buzdolabına yapıştırılan şeylerden de nefret ederim.
Fazla eşyayı da fazla insanı da sevmem hayatımda:KK14:

Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
kurutma makinam var.olmasaydıda üzerine hiç bişi koymam birde onun tozunu almayla uğraşamam

Benimkinin üstünde kurutma makinesi var.
Hatta çamaşır odam var, banyoda değiller.

Eğer banyomda ve üzeri boş olsa idi aşağıdakilerden birini koyardım:
003160_karisik_cicek_l.webp
SL373925.webp
sonbahar-5.webp

Banyoda ise kibar bir örtü olabilir. Gecen birinde gordum dantel yapmış makineye gore cok kötü gorunmus bos dursa daha iyimis. Kucuk bir seoet icinde havlu veya kokulu sabun tas koyabilirsiniz ki bunlarda saet değil. Sade dursa da olur :)

Deterjanlarını koymaya yerin yoksa deterjanları düzenli ve hoş görünen bi şekilde koyarsan olabilir istersen altınada güzel bi örtü ser

Back
X