Çamaşır Makinemin Yumuşatıcı Kısmı Tıkandı

nazimsin26

Yüreğim seni sevdi..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
Ankara
slm kızlar. benim çamaşır makinemin yumuşatıcı bölümü tıkanmış ve su dolu, sanırım teknik sorun değil, tıkanmış. orayı nasıl temizleyebilirim. orjinal fikirlerinizi bekliyorum

Şiş veya tığ gibi bir şeyle açmaya çalışsan....

Yumuşatıcının olduğu kısmı yani kapağı çıkar, temizle, sonra yerine tak..

o çekmeceli kısım çıkmıyor işte. şiş le yapsam olurmuki, parmağımı uzatmaya çalıştım dar, elim yetişmedi

canim ayni sorun benimde basima gelmisti,cekmeceli kisim sertce cekince cikiyormus megerse.ustten o bolume su gelen delik tikanmisti benim makinemde.kulak pamugu ile ugrasip temizledim acilmisti delikde boylece..

Benim çıkıyor istediğim zaman temzileyip geri takıyorum ..Aslında sizde de çıkması lazım..Eşin çeksin sertçe ama kırmayın..

Canım bütün makinaların ki çıkar üst tarafta bi mandal gibi yer var bastırıp aynı anda çekiyorsunus hangi marka olursa olsun çıkar başka türlü temizleme imkanı yok.

canim cekmecesini saga sola oynatarak cekmeye calis. benim eski makinaminkide baya zor cikiyordu.

kızlar bendede oldu bu sorun.makinelerın altında bor yeer vat 30 yıkama da bır acmak lazım.hanı ıcerıde kı bırıkmıs kıl tuy fazla su onları cıkarıyor.kucuk kapak benımkı altta sağ tarafta cevırınce cıkıyor.boylece sorun cozuluyor.deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…