Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar. benim çamaşır makinemin yumuşatıcı bölümü tıkanmış ve su dolu, sanırım teknik sorun değil, tıkanmış. orayı nasıl temizleyebilirim. orjinal fikirlerinizi bekliyorum
canim ayni sorun benimde basima gelmisti,cekmeceli kisim sertce cekince cikiyormus megerse.ustten o bolume su gelen delik tikanmisti benim makinemde.kulak pamugu ile ugrasip temizledim acilmisti delikde boylece..
Canım bütün makinaların ki çıkar üst tarafta bi mandal gibi yer var bastırıp aynı anda çekiyorsunus hangi marka olursa olsun çıkar başka türlü temizleme imkanı yok.
kızlar bendede oldu bu sorun.makinelerın altında bor yeer vat 30 yıkama da bır acmak lazım.hanı ıcerıde kı bırıkmıs kıl tuy fazla su onları cıkarıyor.kucuk kapak benımkı altta sağ tarafta cevırınce cıkıyor.boylece sorun cozuluyor.deneyın