• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinam tşörtleri yırtıyor

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Tşörtlerimdeki minik yuvarlak yırtıkların sebebini çözdüm.çamaşır makinası.ilk defa böyle bişiyle karşılaşıyorum.yarın için servis çağırdım ama çözümü var mı aynı sorunu yaşayan var mı tşk arkadaşlar

Hah çok güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim şurada yerimi alayım. Makinayı da sorayım marka model nedir?

Makineyi çamaşırla doldurursan sıkma devrine geçtiğinde yırtıyor , mutlaka boşluk kalmalı makinede .

Burada benzer çok konu var

Yırtılan herkesin tişörtü mü senin mi

Pantolon düğmesi ve tezgah arasında ezilince de yırtılıyorlar

Bazen de küçük ilmek kaçakları ilk yıkama ile delik olabiliyor

Tüm nalbant delikli değilse ondan değildir

Burada benzer çok konu var

Yırtılan herkesin tişörtü mü senin mi

Pantolon düğmesi ve tezgah arasında ezilince de yırtılıyorlar

Bazen de küçük ilmek kaçakları ilk yıkama ile delik olabiliyor

Tüm nalbant delikli değilse ondan değildir
Herkesin.hatta oğlumun pek giymediği tşört de delinince makinada sorun olduğunu anladım

Eski ise makinanız oluyor öyle. Hic giyemedigimiz tisortlerimizi heba etmisti eski makinamız. Hemde ne yirtma... Ben makinayı degistirdim.

Bir aylık en son model Yeni makinem minik minik yırtıyordu. Servis çağırdım tamburunda çapaklanma var dedi götürdü tamburu değiştirdiler. Geldikten birkaç ay sonra yine aynı sorun oldu yine gelip aynı şeyi söylediler. Asla kabul etmedim çingenelik yaptım. Çöpe atacağımı şikayet edeceğimi söyledim yenisiyle değiştirdiler.

Ay onun sebebi o muymuş? Benim de bazı tshirtlerimin önünde böyle minik iki üç tane delik oluyor. Genelde koton veya zara tshirtlerinde. Ben de tshirtlerin kalitesizliğine veriyordum. :KK70:

takipteyim konuyu.

makinaya fazla çamaşır depiştirmeyin ve makinanızın deviri ayarı 1000 ise 800 ve ya 600 yapın

Hiç delinme olmadı valla acaba iç kısmında bi çıkıntı mi var ya da fermuara falan mı takılıyor? Hep mi böyle?

bir yerde okumuştum tambur mu diyorlar çamaşırları koyduğumuz kazanın içindeki delikler zamanla deforme oluyormuş (düğmelerin fermuarların etkisiyle) şeytantırnağı gibi kalkıyormuş deliklerin kenarlarındaki metal
onlara takılıp yırtılıyormuş çamaşırlar

benimde ve çocuklarımında kıyafetlerimizde delikler oluyor hatta hep aynı yerde alt kısımlarda ..benimde makinam 13 senelik acaba eskidiği içinmi oldu..son 3-4 senedir bunu yaşıyorum ilk başlarda böyle değildi

Evet aynı sorunu yaşadım.Bir ay bu şekilde tuniklerımı yırttı.penye tarzları olanlar daha çok oluyordu.Makineyi kontrol edeyim dedim.Ne bilim belki fermuar para gibi birşey sebep oluyordur dedim.Bir baktım makinenin ağız kısmında lastik olan yere toplu iğne diklemesine batmış.Eşarp iğnelerim takılı kalmış giyside sanırım.Lastik kısmı inceleyin derim

Back
X