• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinam kokuyor :(

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Kızlar daha 10 aylık evliyim çamaşır makinamda kötü bir koku var. ya sinir oluyorum çamaşırlara bile geçiyor koku. eşim deterjan atmıyor musun dedi geçen gün o derece. nasıl geçiricem bu kokuyu ya güzelim çamaşırlarım ne biçim kokuyor :(

Ben bulaşık mak. kokuyu nasıl geçiriceğimi merak ediyorum.....

canım benım makınamda kokuyordu servısını aradım ve makınanın en alt sağ tarafında bı goz var o makınanın ıcıne bırıktrdıgı suyu uc aya bı degıstrmen gerekıyormuss ..

bulasık makınasınıda gelınce makına kokuları falan var anca onlarla gecıo tatlımm baska turlu gecıremedım benn ...

canım benım makınamda kokuyordu servısını aradım ve makınanın en alt sağ tarafında bı goz var o makınanın ıcıne bırıktrdıgı suyu uc aya bı degıstrmen gerekıyormuss ..

bulasık makınasınıda gelınce makına kokuları falan var anca onlarla gecıo tatlımm baska turlu gecıremedım benn ...

hani altta açınca su boşaıyor bol miktarda o dimi ? 1 ay önce falan boşalttım ben onu ama geçmedi sanki küf kokusu var ya :(

bıdaha bosalt ve makınanı bos çalıstır eger gene gecmesse yetkılı servısını ara sana yardımcı olurlar :)

Arkadaşım bende uzun geçen sene çok çektim bu kokudan
Sıvı dererjanlar ve konsantre yumuşatıcılar yapıyo
Körük müdür lastik midir her ne haltsa orda birikiyolar ondan oluyo
Enyüksek derecede boş olarak çalıştır makinayı bitincede kurula içine
Bidaha koku falan olmuo

bıdaha bosalt ve makınanı bos çalıstır eger gene gecmesse yetkılı servısını ara sana yardımcı olurlar :)
teşekkür ederimm :*
Arkadaşım bende uzun geçen sene çok çektim bu kokudan
Sıvı dererjanlar ve konsantre yumuşatıcılar yapıyo
Körük müdür lastik midir her ne haltsa orda birikiyolar ondan oluyo
Enyüksek derecede boş olarak çalıştır makinayı bitincede kurula içine
Bidaha koku falan olmuo
aaa çok teşekkür ederim birde öyle deniyim orada birikeceği hiç aklıma gelmemişti :)

Canim evin giriş kat mi. Ayrıca evine cereyan yaptirma. Benimki de öyle oluyordu. Simdi çok rahatim

Canim evin giriş kat mi. Ayrıca evine cereyan yaptirma. Benimki de öyle oluyordu. Simdi çok rahatim

hayır giriş kat değil canım 3. kat ama cereyan yapıyor yani balkonlarım sürekli açık

Back