kızlar çamaşır kurutma makinası kullananlar var mı?memnunmusunuz?
Merhaba
Aranıza yeni katıldım. katılma sebebim sadece kurutma makinası hakkındaki görüşlerimi bildirmem içindir. Uzun zamandır kurutma makinası bakıyorum. elektrik tasarruflu, kullanımı basit, kırıştırmayan, mantıklı mı almak diye cok düsündüm.. bir kadının kendine yapacağı iyilik bir kurutma makinası almakmış..hemen bütçenize uygun sipariş edin.. ve mutlu olun benim gibi:) b sınıfı Arçelik 2772 aldım. Kampanyada suan..ama illa bu markaya takılmayın artık hepsi cok iyi çıkıyor.. yüksek fiyatlılar A sınıfı veya cok progamlı sadece okadar..
Ayrıca elektrik faturası olarak eger az utu yapıyorsunuz fark eder ama ütü cok yapıyorsanız faturadan anlaşılamayacaktır kurutma makınasını kullandığınız…
Herhangibir odaya bile koyabilirsiniz su tankı var cunku… yeter ki kararınızı verin.
Gelelim kullanma şekline:
çamaşır makinanızın sıkma devri de kurutma dakikasını etkiliyor. Benim ki ne yazıkki 600devir bundan dolayı 2 saatte kuruttu..
yıkamadan sonra sadece sentetik tip v.b. seyleri asın gerisini düşünmeden kurutmaya atın carsaf kot ic camasırı far etmez atın kurutsun.. kurutma programı olarak dolap kuruluğu…sadece bu kadar.. hem kuru çıkıyor hem kırışık değil hem yumuşacık.. şaşıp kalacaksınız benim gibi…
diğer programları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz zamanla…
ben herşeyi ütüleyenlerdenim. Kurutma makinasından çıkan gömlek kumaslar ve ozel tişörtler dışında herseyi katlayıp kaldırıyorum..
hic düşünmeyin artık ve alın bir tane… aldıktan sonra bunu herkesle paylasacam ve benim gibi iki arada bir derede olanlara bilgi verecem demiştim, umarım sizi aydınlatabilmişimdir. Soracagınız bir sey varsa yazabilirim..