• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır kurutma makinesi

Ben kullanıyorum çokta memnunum. B enerji biraz fazla elektrik yakıyor ama havlularım barnozlarım puf puf oluyor çok seviyorum.

Kızlar enerji performansı b diyor 7 kg kurutuyor ya gerçekden eşyalar aynen dışarda kuruttuğumuz gbi kupkuru oluyor dimi yani nemli olmuyor

bende kullanıyorum güzel asma derdi olmuyo.
dezavantajları biraz sesli çalışıyor ve buhar yapıyor allahtan kapalı balkona koymuşum.
bilmiyorum başka yaşayan varmı ama çamaşırlardaki deterjan kokusunu alıyor çamaşırı yıkadıktan sonra mis gibi kokan çamaşırlar kurutmada kokusuz olarak çıkıyor

kızlar bende aldım arçelikden evet aarkadaşım haklısın çok koku yapıyort ben de banyoma koydum ama içeri girince zehirlenicem gibi oluyorum bana bir zararı olurmu o kokunun ama ilk günden memnun kaldım

Kurutma makinelerinin dez avantajları... çamaşırları kokusuz çıkarıyor, az da olsa elektrik harcıyor.. giysilerde tüylenme yapıyor... yer kaplıyor...

avantajları.... çamaşırları yumuşacık yapıyor, narinde kuruttuysanız üstüne birde ütülenmiş gibi oluyor.. giysilerden bol miktarda toz, kıl topluyor... asma toplama derdi yok.... çamaşırlar en fazla 1-1,5 saatte kuruyor...:))

benimki beko renklileri havluları çok güzel kurutuyor beyazlarda mis gibi ama hırpaladı biraz ama kulllanmaya devam çünki çok rahat as topla derdi yok .

bende alıcam bendeeeeeeeeee :))

ama lütfen kullanıp memnun kalan arkadaşlar. kullandıkları makinenin markasınıda yazarlarsa çok memnun olurum.
benim çamaşır makinem bosch 8 kg sanırım kurutmayıda bundan almam gerekiyor :30::30::30:

kızlar çamaşır kurutma makinası kullananlar var mı?memnunmusunuz?

marka adı verebiliyormuyuz ? bilmiyorum ama bosch marka kullanıyorum çok memnunum tüyleri,kıyafetteki tozlar ,saçlar vs. topluyor yumuşatıcı daha yoğun kokuyor kuruttuğum zaman makinede sadece dikkat etmen gereken bazı ürünler var az atman ya da atmaman o kadar :kkk:

kızlar çamaşır kurutma makinası kullananlar var mı?memnunmusunuz?

Merhaba
Aranıza yeni katıldım. katılma sebebim sadece kurutma makinası hakkındaki görüşlerimi bildirmem içindir. Uzun zamandır kurutma makinası bakıyorum. elektrik tasarruflu, kullanımı basit, kırıştırmayan, mantıklı mı almak diye cok düsündüm.. bir kadının kendine yapacağı iyilik bir kurutma makinası almakmış..hemen bütçenize uygun sipariş edin.. ve mutlu olun benim gibi:) b sınıfı Arçelik 2772 aldım. Kampanyada suan..ama illa bu markaya takılmayın artık hepsi cok iyi çıkıyor.. yüksek fiyatlılar A sınıfı veya cok progamlı sadece okadar..
Ayrıca elektrik faturası olarak eger az utu yapıyorsunuz fark eder ama ütü cok yapıyorsanız faturadan anlaşılamayacaktır kurutma makınasını kullandığınız…
Herhangibir odaya bile koyabilirsiniz su tankı var cunku… yeter ki kararınızı verin.
Gelelim kullanma şekline:
çamaşır makinanızın sıkma devri de kurutma dakikasını etkiliyor. Benim ki ne yazıkki 600devir bundan dolayı 2 saatte kuruttu..
yıkamadan sonra sadece sentetik tip v.b. seyleri asın gerisini düşünmeden kurutmaya atın carsaf kot ic camasırı far etmez atın kurutsun.. kurutma programı olarak dolap kuruluğu…sadece bu kadar.. hem kuru çıkıyor hem kırışık değil hem yumuşacık.. şaşıp kalacaksınız benim gibi…
diğer programları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz zamanla…
ben herşeyi ütüleyenlerdenim. Kurutma makinasından çıkan gömlek kumaslar ve ozel tişörtler dışında herseyi katlayıp kaldırıyorum..
hic düşünmeyin artık ve alın bir tane… aldıktan sonra bunu herkesle paylasacam ve benim gibi iki arada bir derede olanlara bilgi verecem demiştim, umarım sizi aydınlatabilmişimdir. Soracagınız bir sey varsa yazabilirim..

ben de kullanıyorum ve çok memnunum.Bosch a sınıfı nisan gibi almıştık 2.100 tl ye biraz pahalı ama değer herşey kuru ve ütülenmiş gibi çıkıyor.her çamaşırdan bir top yün toz çıkıyor:)

Back
X