- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- Konu Sahibi pamuksekeri
Tekrardan Merhaba ;
Cumartesi misafirlerim varken geldi kurutma makinem. adam detaylarını anlattı evde misafir olunca adam da şaşırdı hatta hızlı hızlı anlattı gitti sadece yerine oturttular
Misafirler gidince direk yorganımı yıkadım. yaklaşık 2 saatte kuruttu sıcacık ve tamamen kurumuştu. normalde yıkasam camı bile açsam 2 günde ancak kururdu.
pazar günü de renkli çamaşırlarımı yıkadım ütü kuruluğunu seçtim sonra program bitince de ütüleyeceklerimi çıkartıp yeniden dolap kuruluğunu seçtim makineden genel olarak çok memnun kaldım.
Etrafa kesinlikle ısı falan vermiyor küçük kilerde duruyor kapısı şuanda yok içeriye hiç ısı vermedi
Titremesi yada yerinden oynaması falan mümkün değil çamaşır makinesinden bile az titriyor.
Ürünlerde çekme falan oluyor diyorlar daha 2 kez çalıştırdım fakat gram küçülme olmuyor ütü için çok fazla kırıştırmıyor da
Kesinlikle A sınıfı alınmasını öneririm hatta A sınıfı VE AKILLI NEM SENSÖRÜ mutlaka olsun alacağınızda ürünlerin nemine göre zamanını kendisi ayarlıyor.
Çamaşır makineninzin sıkma devri yüksek ise kurutma makinesini daha kısa süre de bitiyorsunuz zaman açısındaın bizim çamaşır makinesi (1200 DEvir )
Mesela ütü kuruluğu 1 saat 55 dk akıllı nem sensörü ile 1 saatte bitirdi ve sonra Dolap kuruluğunu seçtim onda da 2,45 dk yazıyor ama 30 dk bitirdi kendi kendisi ayarlıyor..
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiiz var ise cevaplayabilirim.
Ürün Resmi ve modelini ekliyorum. Şuanda kampanyada 3885 KT Çamaşır makinesi kurutucu
Eki Görüntüle 556382
hayırlı olsun makinanız iyi günlerde kullanın kampanya fiyatı ne kadar acaba
benim elimde şu anda bosch broşürü var çamaşır makinası alana kurutma yüzde 40 indirimli, demişler ama ben pek indirim göremedim açıkçası
7 kilo a sınıfı avatixx kurutma makinası 1.798 tl benim için bu fiyat çok fazla tabi
iyice araştırmak lazım almadan önce