Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tableti deterjan gözüne mi koydunuz yoksa direk makine nın içine mi attınız?Bende çamaşırlarda koku sorunu yaşadım. Makinam Bosh
Bir arkadaşım tavsiye etti. Bulaşık makinası tableti ile 90 da en son devirde yıkadım. 2.5 saat falan sürüyor. O zamandan beri kokmuyo elhamdülillah çok şükür. Bende makina alacaktım ama sorun kalmadı. Bi deneyin isterseniz.
Hangi modeli mielenin bende süpürgemi değiştirmeyi düşünüyorumda bu markayı çok duyuyorum son zamanlardaHahahahha... aslında verseler iyi olur. Önüme gelene aldırıyorum. Bide Mielenin bir süpürgesi var... abooooo... kedi gibi gidip gelip indirime girmesini bekliyorum. Yahuuu bir ucuzlamiyor. Ama görsen....sanki uzaya ucacak. Bi cekiyo. Laminat kalkiyor resmen.
Bulaşık makinesinde Neff lider. Hayalim zaten Neff mutfak aletleri ve Miele ev aletleri. :))
Hahahahha... aslında verseler iyi olur. Önüme gelene aldırıyorum. Bide Mielenin bir süpürgesi var... abooooo... kedi gibi gidip gelip indirime girmesini bekliyorum. Yahuuu bir ucuzlamiyor. Ama görsen....sanki uzaya ucacak. Bi cekiyo. Laminat kalkiyor resmen.
Bulaşık makinesinde Neff lider. Hayalim zaten Neff mutfak aletleri ve Miele ev aletleri. :))
Hangi modeli mielenin bende süpürgemi değiştirmeyi düşünüyorumda bu markayı çok duyuyorum son zamanlarda
Süpürgem miele cok memnunum. Ama orjinal toz torbası cok pahalı, şu ucuz olanlarından kullaniyorum. Sizin dediginiz hangi modeli merak ettim.
Yumuşatıcı olarak vernel aromaterapi çok güzel kokuyor tavsiye ederim3, 5 yıldır Bosch kullanıyorum memnunum. Deterjan olarak da Ariel yumusatici normalde yumos ama bu sefer Bingo kırmızı şişe aldım çok beğendim çok kalıcı ve parfüm gibi kokuyo
Onu da denerim Teşekkürler. Ben bebeğim için chicco nun yumasiticisini kullanıyorum çok güzel kokusu var. Ayrıca Bingo bebegimin kokusu mavi olan da süperYumuşatıcı olarak vernel aromaterapi çok güzel kokuyor tavsiye ederim
Tableti deterjan gözüne mi koydunuz yoksa direk makine nın içine mi attınız?
Tşkr ederim cevabınız için bakacağım o modeleBen Blizzard CX1 beğeniyorum. Blizzard serisi gercekden cok iyi