• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır konusu

Deterjan tavsiyesi

• Bosch

• Siemes

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben Bosch kullanıyorum 10 yıldır çok memnunum tavsiye ederim deterjan omo favorim beyazlarda toz renklilerde sıvı kullanıyorum koku konusunda yumuşatıcı denediniz mi bilmiyorum ama faydası olabilir

Yenileyeceksen samsung yada arçelik öneriyorum. Deterjan olarak omo yumusatici olarak abc

3, 5 yıldır Bosch kullanıyorum memnunum. Deterjan olarak da Ariel yumusatici normalde yumos ama bu sefer Bingo kırmızı şişe aldım çok beğendim çok kalıcı ve parfüm gibi kokuyo

Bende çamaşırlarda koku sorunu yaşadım. Makinam Bosh
Bir arkadaşım tavsiye etti. Bulaşık makinası tableti ile 90 da en son devirde yıkadım. 2.5 saat falan sürüyor. O zamandan beri kokmuyo elhamdülillah çok şükür. Bende makina alacaktım ama sorun kalmadı. Bi deneyin isterseniz.
Tableti deterjan gözüne mi koydunuz yoksa direk makine nın içine mi attınız?

Çamaşırları çıkardıktan sonra kapağını açık bırakıyormusunuz bir süre benimde öleydi kapağını açık bırakıp havalandırınca içini geçti kötü koku olayı birde bunu deneyin derim ben makinenizin markasıda iyiymiş çünkü benim makinem siemens çok memnunum

Sırf bu sorun için makine değiştirme. Araştır biraz vardır mutlaka bir çözümü

Hahahahha... aslında verseler iyi olur. Önüme gelene aldırıyorum. Bide Mielenin bir süpürgesi var... abooooo... kedi gibi gidip gelip indirime girmesini bekliyorum. Yahuuu bir ucuzlamiyor. Ama görsen....sanki uzaya ucacak. Bi cekiyo. Laminat kalkiyor resmen.
Bulaşık makinesinde Neff lider. Hayalim zaten Neff mutfak aletleri ve Miele ev aletleri. :))
Hangi modeli mielenin bende süpürgemi değiştirmeyi düşünüyorumda bu markayı çok duyuyorum son zamanlarda

Hahahahha... aslında verseler iyi olur. Önüme gelene aldırıyorum. Bide Mielenin bir süpürgesi var... abooooo... kedi gibi gidip gelip indirime girmesini bekliyorum. Yahuuu bir ucuzlamiyor. Ama görsen....sanki uzaya ucacak. Bi cekiyo. Laminat kalkiyor resmen.
Bulaşık makinesinde Neff lider. Hayalim zaten Neff mutfak aletleri ve Miele ev aletleri. :))

Ben o makineyi indirimden kaptım, hakkaten parkeleri sokecek nerdeyse ,darisi basına :)

Back
X