Çamaşır konusu

Deterjan tavsiyesi

• Bosch

• Siemes

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bosch ve Siemens ayni şirkete ayit. Fabrikasi benim eskiden yaşadığım şehirde. Çamaşır makinasında Miele en kral markadir. Alan mezara götürüyor :)

Koku icin icini temizlet ve makinanın kapisini kullandık dan sonra kapatma. İçi islak kalınca koku yapar. Arada bir antibakteriyel deterjanca 90 derecede yika
Zaten kapağını hiç kapatmıyorum ayrıca aynen dediğin gibi ayda 1 kere makinemi temizlerim çamaşır suyu katip boş calistiririm 90 ° de

Bende deterjan olarak persil yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor camasirlarim
Ayrı yumuşatıcı kullanmıyorum ben.hepsi bir arada çünkü.deterjanı mi az koyuyorsunuz acaba.bir de astığınız zaman fazla beklemeyin,kurur kurumaz toplayın o da etkiler

Zaten kapağını hiç kapatmıyorum ayrıca aynen dediğin gibi ayda 1 kere makinemi temizlerim çamaşır suyu katip boş calistiririm 90 ° de

Ozaman makinanın su hortumlarinda birşey kaldi. Küflü gibi kokuyorsa bence hortumları yenilet.
Kokmasi normal değil.
İlla yeni almak istersen paraya kiy ve Miele al. Mielenin en kötüsü en hurdasi bile diğerlerinden iyidir. Gercekden ömürlük. Ben annemin 22 senelik makinasını kullanıyorum ve hâlâ sakiz gibi yıkıyor

Kazan temizleme programı varsa bulaşık makinesi tabletiyle çalıştırın. Yoksa 90 derecede çalıştırın. Her kullanımdan sonra kapağını açık bırakın hava alsın.

Ozaman makinanın su hortumlarinda birşey kaldi. Küflü gibi kokuyorsa bence hortumları yenilet.
Kokmasi normal değil.
İlla yeni almak istersen paraya kiy ve Miele al. Mielenin en kötüsü en hurdasi bile diğerlerinden iyidir. Gercekden ömürlük. Ben annemin 22 senelik makinasını kullanıyorum ve hâlâ sakiz gibi yıkıyor
Bir de sans işi zaten makine almak ya bozulursa diye şüpheleniyorum
Peki bu miele turkiyede var mı
Çünkü yabancı marka

Bence 40 derecede yikadigin icin kokuyor olabilir. Benim de bi ara hep kotu kokuyodu ne kadar cok deterjan koysam da. Sonra 60 derecede yikamaya baslayonca duzeldi. 40 derece yeterli degil bence.

Kazan temizleme programı varsa bulaşık makinesi tabletiyle çalıştırın. Yoksa 90 derecede çalıştırın. Her kullanımdan sonra kapağını açık bırakın hava alsın.
Kazan temizleme programı yok 5 kiloluk olduğu icin

Benimkindeki küf kokusu değil. Çamaşırları kokutuyor. Tableti denedim ben de bugün. Bakalım inşallah işe yarar.

Bence 40 derecede yikadigin icin kokuyor olabilir. Benim de bi ara hep kotu kokuyodu ne kadar cok deterjan koysam da. Sonra 60 derecede yikamaya baslayonca duzeldi. 40 derece yeterli degil bence.
Ben 60 derece de siyah olan eşyalarımı yıkıyorum yoksa diğerlerini kırıştırıyor

Aslinda şans değil. Ben endüstride çalıştığım için şans olmadığını kesin söyleyebilirim. Mesela, Porsche, Audi, Volkswagen, Seat ayni fabrikadan... hepsi Volkswagenin ama arada dünya kadar fark var.
Çamaşır makinasında lider kesinlikle Miele ve kesin vardir Turkiyede. Ben yurtdışındayim burda bile Siemens 800 Euro Miele 1800 Euro. Kullanan farki görüyor. Ben şahsen asla para verip siemens almam mesela.

Ben 40 derecede az kirli çamaşırları yıkıyorum, sizin nasıl çıkıyor o derecede ya? 60'ta renkliler, 70'te beyazları yıkıyorum ve bazen ön yıkamayı da kullanıyorum. Ara sıra sıra kazan temizleme programını açıyorum falan. Arçelik makinem ve memnunum. Sizin makine kaynsklı değil bence, ya borular ya da düşük derecede yıkadığınız için olabilir koku belki.

Aynen küf kokusu değil de böyle ekşi ekşi kokuyor
Cok tikiosan yeterli deterjan koymuosan isiyi iyi ayarlamiosan.. bunlardan olabilir.. bazi camasirkara 30 derece soguk gelio mesela.. 40 a atinca sorun yok.. ha baZi kirlerede sivi deterjan hafif kalio

Sıvı deterjanı deterjan gözüne koyuyorum 40 ° de yıkıyorum biraz da çamaşırların üstüne döküyorum

Ben kullanmıyorum ama olur ya kullanırsam nasıl kullanacam ?
Yani bir ölçek koymayacakmıyız?:KK16:

Nasil kullanilckmis kiz?

Anlatıyorum arkadaşlar :)
Makinanızın deterjan bölümüne hemen sıvı deterjanı dökmeyeceksiniz çünkü akıp gidiyor. O yüzden makina ön yıkama bölümüne değil de deterjan bölümüne su aldığında o su gelir gelmez suya karıştırıp dökeceksiniz bakın deneyin hemen farkı göreceksiniz. Yani makina 2. Suyu almadan deterjanı koymayacaksınız.
Ben böyle kullanıyorum hem çamaşırlarım tertemiz oluyor hem de 1 ay bile kokusu gitmiyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum zaten perwoll kullandığım için kokusu da kalıcı.

Ben 40 derecede az kirli çamaşırları yıkıyorum, sizin nasıl çıkıyor o derecede ya? 60'ta renkliler, 70'te beyazları yıkıyorum ve bazen ön yıkamayı da kullanıyorum. Ara sıra sıra kazan temizleme programını açıyorum falan. Arçelik makinem ve memnunum. Sizin makine kaynsklı değil bence, ya borular ya da düşük derecede yıkadığınız için olabilir koku belki.
60 derecede renkliler orasını burasını salıyor. Bir beden genişliyor bile bazısı.

Miele Türkiye de satılıyor evet fakat oldukça pahalı konu sahibi büyük trknoloji mağazalarında bu markayı bulabilirsiniz, var.

Back
X