• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır konusu

Deterjan tavsiyesi

• Bosch

• Siemes

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet. Kesinlikle. Benimkide dyson. Ablamin mielesi var ona gidince vallah evini süpürüyorum. Temiz yerleri ceksem bile toz kutusu ince ince beyaz tozlarla doluyor. Benim dyson başarisiz
Hadi yaa dysonlari pek kimse bilmiodu ben aldiinmda bu kdr unlu degildi yani.. ama memnunum ee eskio haliyle

İki marka da iyi.. Siemens kullanıyorum ben, deterjandan çok makine daha önemli bence.. Aynı deterjanla 2 farklı makine farklı sonuç veriyor. Deterjan olarak da Omo kullanıyorum.

Benimkide zaten dysonlar hep torbasiz. Ilk cikaranlardan o sekilde. Kac para miele?

Benim istediğim 420 Euro. Baya pahalı. Benim dyson 90 euro. Aradaki fark baya büyük. Müsriflik edip bozulmadan yenisini almak istemiyorum ama dyson bi bozulmadi.

Benim istediğim 420 Euro. Baya pahalı. Benim dyson 90 euro. Aradaki fark baya büyük. Müsriflik edip bozulmadan yenisini almak istemiyorum ama dyson bi bozulmadi.
90 avro dyson icin ucuz ama...o yuzden ii degil belkide.. 420 pahali ama alinabilir.. omurluk aldiini dusunursen:)

Bende çamaşırlarda koku sorunu yaşadım. Makinam Bosh
Bir arkadaşım tavsiye etti. Bulaşık makinası tableti ile 90 da en son devirde yıkadım. 2.5 saat falan sürüyor. O zamandan beri kokmuyo elhamdülillah çok şükür. Bende makina alacaktım ama sorun kalmadı. Bi deneyin isterseniz.

Bosch var bende 2 yıl oldu 3 bin küsurdu.Memnunum.Sıvı deterjanların hicbirini sevemedim gitti .

Ben Samsung kullanıyorum, çok da memnunum ama o kötü koku makineden değil, deterjan ve yumuşatıcıdan oluyor. Ben bir ara Etimatik kullanayım dedim berbattı.

Ben hep onceden koyarim guzel kokar benimkilerde onla alakasi oldugunu dusunmedim suanda.. zaten hangi ara 2. Suyu alio bilmiomki :))
İşte bekliyorsun ilk su derken ön yıkama gözüne zaten ilk suyu alıyor sonra deterjan koyduğumuz kısma da ikinci suyu alır ben bekliyorum. Çok bekletmiyor ki zaten.

7 yıldır arçelik kullanıyorum
Sıvı deterjan kullanıyorum alisveriste hangisi denk gelirse
yumuşatıcı koymuyorum
Hiç sorun olmadi

Hahahahha... aslında verseler iyi olur. Önüme gelene aldırıyorum. Bide Mielenin bir süpürgesi var... abooooo... kedi gibi gidip gelip indirime girmesini bekliyorum. Yahuuu bir ucuzlamiyor. Ama görsen....sanki uzaya ucacak. Bi cekiyo. Laminat kalkiyor resmen.
Bulaşık makinesinde Neff lider. Hayalim zaten Neff mutfak aletleri ve Miele ev aletleri. :))

Süpürgem miele cok memnunum. Ama orjinal toz torbası cok pahalı, şu ucuz olanlarından kullaniyorum. Sizin dediginiz hangi modeli merak ettim.

Selam kk üyeleri benim çamaşır makinemle başım dertte size göre dert olmayabilir. Çamaşırlarım yıkandıktan sonra çok pis kokuyor afedersiniz.:110:
Hayır hiç makinede de bekletmeden asıyorum. Deterjan olarak sıvı kullanıyorum.
Makinemi değiştirmeyi düşünüyorum hangi marka çamaşır makinesi ve sivi deterjan önerirsiniz?:KK51:
Benimde 3 yıl önce başima gelmisti makine yeniydi servisini çagirdim meger hata bendeymiş.sıvı deterjan kullaniyordum o dönem simdi toza gectim.sıvı deterjan aparatini takmamisim deterjan gözüne o yuzden deterjani almiyormuş birde alttaki vanasını acip bikaç yikamada bir suyunu boşaltmiyormuşum:) şimdi bosaltiyorum ara ara

LG diyorum
Çamaşır makinasının kazan temizlemesi yoksa 1 çay bardağı beyaz sirke biraz limon tuzu ile 90 derece de yıka birde alt kapağı ayda bir aç temizle

Back
X