• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır konusu

Deterjan tavsiyesi

• Bosch

• Siemes

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
Selam kk üyeleri benim çamaşır makinemle başım dertte size göre dert olmayabilir. Çamaşırlarım yıkandıktan sonra çok pis kokuyor afedersiniz.:110:
Hayır hiç makinede de bekletmeden asıyorum. Deterjan olarak sıvı kullanıyorum.
Makinemi değiştirmeyi düşünüyorum hangi marka çamaşır makinesi ve sivi deterjan önerirsiniz?:KK51:

makinanın içini temizletin servise. marka diyorsanız da bosch fena değil gibi

Makinem daha yeni zaten servis çağırdım bir sorun yok dedi bu arada makinem beko hiç memnun değilim:KK43:

Benim de ayni sorun vardı.buranin suyu çok kireçli ve sanırım makina suyu fazla çekmiyor.o yüzden deterjan ve Yumoş kalıyordu hep.sıvı deterjana geçtim.mis gibi kokuyor çamaşırlarım.persil kullanıyorum bu arada

Bosch ve Siemens aynı fabrikadır. Siemens bir üst segment oluyor boscha göre...

Benim de ayni sorun vardı.buranin suyu çok kireçli ve sanırım makina suyu fazla çekmiyor.o yüzden deterjan ve Yumoş kalıyordu hep.sıvı deterjana geçtim.mis gibi kokuyor çamaşırlarım.persil kullanıyorum bu arada
Bende deterjan olarak persil yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor camasirlarim

Ben bilmiyordum aynı olduklarını anlamam zaten pek makinelerden

Bütçeniz varsa miele bakın...

Onun dışında Marka olarak Siemens-Bosch grubu iyi ama çamaşır makinesinde Samsung daha teknolojik oluyor.

Fazla sürmez 5-6 yıl sonra değiştiririm diyorsanız Arçelik de olabilir. Yerli sermaye ama son yıllarda Arçelik de gelişti.

Makinem daha yeni zaten servis çağırdım bir sorun yok dedi bu arada makinem beko hiç memnun değilim:KK43:
Sıvı deterjanı nasıl kullanıyorsunuz? Anlatırsanız yardımcı olurum. Çünkü sıvı deterjan yüzde 90 yanlış kullanılıyor. Bu yüzden hiçbir işe yaramıyor.

Bütçeniz varsa miele bakın...

Onun dışında Marka olarak Siemens-Bosch grubu iyi ama çamaşır makinesinde Samsung daha teknolojik oluyor.

Fazla sürmez 5-6 yıl sonra değiştiririm diyorsanız Arçelik de olabilir. Yerli sermaye ama son yıllarda Arçelik de gelişti.
Mieleyi hiç duymadım ama pahalı biraz
Samsung cabuk bozuluyor zaten
Arçelik de dusunebilirim

Bosch ve Siemens ayni şirkete ayit. Fabrikasi benim eskiden yaşadığım şehirde. Çamaşır makinasında Miele en kral markadir. Alan mezara götürüyor :)

Koku icin icini temizlet ve makinanın kapisini kullandık dan sonra kapatma. İçi islak kalınca koku yapar. Arada bir antibakteriyel deterjanca 90 derecede yika

Sıvı deterjanı nasıl kullanıyorsunuz? Anlatırsanız yardımcı olurum. Çünkü sıvı deterjan yüzde 90 yanlış kullanılıyor. Bu yüzden hiçbir işe yaramıyor.
Sıvı deterjanı deterjan gözüne koyuyorum 40 ° de yıkıyorum biraz da çamaşırların üstüne döküyorum

Bende deterjan olarak persil yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor camasirlarim

Yumuşatıcı olarak bingo lovely bunuda deneyin derim kokusu çok güzel,persili hem beyaz hem renklide mi kullanıyorsunuz eğer öyleyse deterjanı ayrı ayrı kullanın toz deterjanda deneyebilirsiniz.

Beyazları ve renklileri kaç derecede yıkıyorsunuz.

Şuan ki kullandığınız hangi marka?
Benimkinde de var koku olayı.

Back
X